Bende meslek lisesinde okuyorum yazılım bölümündeyim okulum sayesinde yurt dışında bile gittim meslek lisesi diye eziklemiyorlar seni hem mesleğin elinde hem okulun.
Meslek lisesi gerçekten çok güzel. Sadece staj için az ücret vermeleri ve ortamı biraz kötü. Ama biraz dişini sıksan o altın bileziği koluna takmış olursun.
Bende meslek lisesinde okuyorum yazılım bölümündeyim okulum sayesinde yurt dışında bile gittim meslek lisesi diye eziklemiyorlar seni hem mesleğin elinde hem okulun.
Tabii ki de var. Okula bakarak gitmek lazım meslek Anadolu diyerek değil. Benim gittiğimde aşırı iyi bir yer değildi. Ama memnundum insanları iyiydi oradan güvenilir dostlar edindim. İyikide gitmişim.
Hocam bugün tercih açıklandı ve (lisenin adını ve bölümü sallıyorum) Atatürk mesleki ve teknik Anadolu lisesi (uçak bakımı), şeklinde yazıyordu yani Atp'de miyim şu an?
Hocam bugün tercih açıklandı ve (lisenin adını ve bölümü sallıyorum) Atatürk mesleki ve teknik Anadolu lisesi (uçak bakımı), şeklinde yazıyordu yani Atp'de miyim şu an?
ATP ye sınav sonucunla giriyorsun eğer 9. ve 10. sınıfta ortalamanı yüksek tutarsan 70 üzeri okul idaresi sana bildiriyor ve istersen ATP girmek için başvuru yapıyorsun 10 kadar kişi başvurursa sınıf açıyorlar az kişi başvurursa seni mevcut sınıflardan birine koyarlar herhalde.