Meslek lisesinde sınıf değiştirme işlemi nasıl olur?

4ndre

Picopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Ben 9.sınıftayım, meslek lisesine gidiyorum. Olduğum bölümün farklı bir sınıfına gitmek istiyorum. Bununla ilgili müdür yardımcısı ile konuştum. Bana bölümümde boşluk olmadığını söyledi. Fakat geçen gün bir arkadaşım (aynı bölümdeyiz) sınıfında birinin MESEM'e geçtiğini söyledi. Onun sınıfına gidebiliyor muyum?

İyi sosyaller. Ben 9.sınıftayım, meslek lisesine gidiyorum. Olduğum bölümün farklı bir sınıfına gitmek istiyorum. Bununla ilgili müdür yardımcısı ile konuştum. Bana bölümümde boşluk olmadığını söyledi. Fakat geçen gün bir arkadaşım (aynı bölümdeyiz) sınıfında birinin MESEM'e geçtiğini söyledi. Onun sınıfına gidebiliyor muyum?

MESEM'le meslek lisesi aynı şey değil.

ben geçmek istediğim sınıftan birini bulup karşılıklı geçiş yapmıştım

İyi Sosyaller. Ben 9.sınıftayım, meslek lisesine gidiyorum. Olduğum bölümün farklı bir sınıfına gitmek istiyorum. Bununla ilgili müdür yardımcısı ile konuştum. Bana bölümümde boşluk olmadığını söyledi. Fakat geçen gün bir arkadaşım (aynı bölümdeyiz) sınıfında birinin MESEM'e geçtiğini söyledi. Onun sınıfına gidebiliyor muyum?

Merhaba öncelikle MESEM sanayi okulu derler okula haftada 1 gün gidip 4 gün de seçtiğin meslekle ilgili bir yerde staj gibi 5100 TL karşılığında çalışırsin. 4 yıl boyunca 4 yılın sonunda ustalık belgeni alırsın 2. Yılda ise kalfalık belgesi alırsın. MESEM normal okul gibi değildir orada sadece meslek öğrenirsin. Kültür dersleri yoktur. Bir yandan iyidir hem para kazanırsın hem meslek öğrenirsin ama uzun sürede seni bayağı zorlayabilir. Çünkü her gün normal işe gider gibi gidip çalışırsın. Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim 12. Sınıfım bende.

Merhaba öncelikle MESEM sanayi okulu derler okula haftada 1 gün gidip 4 gün de seçtiğin meslekle ilgili bir yerde staj gibi 5100 TL karşılığında çalışırsin. 4 yıl boyunca 4 yılın sonunda ustalık belgeni alırsın 2. yılda ise kalfalık belgesi alırsın. MESEM normal okul gibi değildir orada sadece meslek öğrenirsin. Kültür dersleri yoktur. Bir yandan iyidir hem para kazanırsın hem meslek öğrenirsin ama uzun sürede seni bayağı zorlayabilir. Çünkü her gün normal işe gider gibi gidip çalışırsın. Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim 12. sınıfım bende.

Hocam arkadaş MESEM'e geçmek istiyorum vs dememişki konuyla alakası ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı