MrKarahanSay Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Merhaba, 9. sınıf meslek lisesine nakil yaptırdım. Merak ettiğim soru şu: MEB'in her sene verdiği ders kitapları meslek lisesinde de veriliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
Merhaba, 9. sınıf meslek lisesine nakil yaptırdım. Merak ettiğim soru şu: MEB'in her sene verdiği ders kitapları meslek lisesinde de veriliyor mu?
E EienTheGreat Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri A520m-a pro - R5 5500 - Rx6700 - 16 gb ram - 512gb ssd - 650w psu Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #2 MrKarahanSay dedi: Merhaba, 9. sınıf meslek lisesine nakil yaptırdım. Merak ettiğim soru şu: MEB'in her sene verdiği ders kitapları meslek lisesinde de veriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet veriliyor.
MrKarahanSay dedi: Merhaba, 9. sınıf meslek lisesine nakil yaptırdım. Merak ettiğim soru şu: MEB'in her sene verdiği ders kitapları meslek lisesinde de veriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet veriliyor.