Meslek lisesinde okuyorum ve 11. sınıfım. Yüksek ihtimalle bu sene kalacağım çünkü meslek derslerini beceremiyorum, eğer açık liseye geçersem meslek derslerinden muaf olur muyum? Ve geçmemi önerir misiniz? Üniversite okumak istiyorum ve meslek lisesinde çok zor oluyor hele 12. sınıfta ders çalışmak imkansız olacak.
Açık lise zordur dostum, tabii sen bilirsin çalışacağım evde sınavlara öyle girerim dersen yapabilirsin. Şuan geçersen puanın da 11 sınıf puanı ile geçer ve 170 puan olunca da mezun olursunuz.
Açık lise zordur dostum, tabii sen bilirsin çalışacağım evde sınavlara öyle girerim dersen yapabilirsin. Şu an geçersen puanın da 11 sınıf puanı ile geçer ve 170 puan olunca da mezun olursunuz.
Neden anlamadığınızı da sorgulayın, dikkat bozukluğunuz da olabilir bende mesela dehb vardı her şeye tam odaklanamam, o zamanda okul size yardımcı oluyor ve muaf geçiyorsun sınıfı.
60-70 TL arasında bir ücreti olması lazım. Maksimum dönemlik 100 TL'dir. Kaldı ki makul fiyat bence. Okulda onun kat kat daha fazlası harcanıyor zaten.
60-70 TL arasında bir ücreti olması lazım. Maksimum dönemlik 100 TL'dir. Kaldı ki makul fiyat bence. Okulda onun kat kat daha fazlası harcanıyor zaten.