A_AK Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 3 1 Haziran 2021 #1 Sağlık meslek 10.sınıf öğrencisiyim 2.dönem sınavlarından sonra nakil verecektim ama nakiller kapatılmış. 11.sınıf olmadan nakil vermem lazım. Lütfen yardımcı olun. Son düzenleme: 1 Haziran 2021
Sağlık meslek 10.sınıf öğrencisiyim 2.dönem sınavlarından sonra nakil verecektim ama nakiller kapatılmış. 11.sınıf olmadan nakil vermem lazım. Lütfen yardımcı olun.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 1 Haziran 2021 #2 Hocam bunu bize değil de okulun müdürüne sormanız gerekmiyor mu?
A_AK Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 3 1 Haziran 2021 #3 Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam bunu bize değil de okulun müdürüne sormanız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yarın gidince soracağım ama bizim müdür biraz değişik.(ayrıca bu bir eğitim sorusu o yüzden )
Onur Turgut Ermiş dedi: Hocam bunu bize değil de okulun müdürüne sormanız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yarın gidince soracağım ama bizim müdür biraz değişik.(ayrıca bu bir eğitim sorusu o yüzden )