C Cnert Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 145 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben bu sene 10. sınıf oldum ve 10. sınıfta kaydımı anadolu lisesine almak istiyorum. Bu mümkün müdür? Ayrıca mümkünse ortaokul başarı puanına mı bakıyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023
Merhaba. Ben bu sene 10. sınıf oldum ve 10. sınıfta kaydımı anadolu lisesine almak istiyorum. Bu mümkün müdür? Ayrıca mümkünse ortaokul başarı puanına mı bakıyorlar?
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 Cnert dedi: Merhaba. Ben bu sene 10. sınıf oldum ve 10. sınıfta kaydımı anadolu lisesine almak istiyorum. Bu mümkün müdür? Ayrıca mümkünse ortaokul başarı puanına mı bakıyorlar? Genişletmek için tıkla... Mümkün kaydını Anadolu lisesine alabilirsin ancak 9.sınıf ortalamana bakıyorlar diye biliyorum
Cnert dedi: Merhaba. Ben bu sene 10. sınıf oldum ve 10. sınıfta kaydımı anadolu lisesine almak istiyorum. Bu mümkün müdür? Ayrıca mümkünse ortaokul başarı puanına mı bakıyorlar? Genişletmek için tıkla... Mümkün kaydını Anadolu lisesine alabilirsin ancak 9.sınıf ortalamana bakıyorlar diye biliyorum
Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 29 Haziran 2023 #3 Senin liseye girdiğin sene okulların hangi ortalamalar ile öğrenci aldığına bakman lazım. Okullar ara sınıflar için kontenjan açıklar onları da kontrol etmen gerek.
Senin liseye girdiğin sene okulların hangi ortalamalar ile öğrenci aldığına bakman lazım. Okullar ara sınıflar için kontenjan açıklar onları da kontrol etmen gerek.
C Cnert Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 145 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #4 ekinakpınar dedi: Mümkün kaydını Anadolu lisesine alabilirsin ancak 9.sınıf ortalamana bakıyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Nakiller ne zaman açılacak biliyor musunuz?
ekinakpınar dedi: Mümkün kaydını Anadolu lisesine alabilirsin ancak 9.sınıf ortalamana bakıyorlar diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Nakiller ne zaman açılacak biliyor musunuz?
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #5 Cnert dedi: Nakiller ne zaman açılacak biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef
Cnert dedi: Nakiller ne zaman açılacak biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef