Yapabilsen de yapmamalısın bana sorarsan. Özellikle de bilgisayar mühendisliği gibi kişisel bilginin diplomadan daha çok iş yaptığı bir şeyde esktra önemsiz.
Yapabilsen de yapmamalısın bana sorarsan. Özellikle de bilgisayar mühendisliği gibi kişisel bilginin diplomadan daha çok iş yaptığı bir şeyde ekstra önemsiz.
Geç bence de. Puanın kaç? Bizim okula gelebilirsin, bizim okul güzel. Bakmak istiyorsan Sultangazi Cumhuriyet Anadolu lisesi, bir de ben de bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.
Anladım, sana daha iyi geleceğini düşünüyorsan sen bilirsin. Şansen geçiş durumları hakkında bir bilgim yok, senin yerinde olsam direk bir okulun içine girer sorardım çatır çatır, onlar cevap veremezse de direk ilçe milli eğitime.
Geç bence de puanın kaç bizim okula gelebilirsin bizim okul güzel bakmak istiyorsan Sultangazi cumhuriyet Anadolu lisesi bir de bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.
Geç bence de puanın kaç bizim okula gelebilirsin bizim okul güzel bakmak istiyorsan Sultangazi cumhuriyet Anadolu lisesi bir de bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.