Çözüldü Meslek lisesinden, anadolu lisesine geçişte hangi dersten sorumlu tutulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Yahya

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Benim şansıma gitmek istediğim bir Anadolu Lisesi'nin sadece 1 kontenjanı var ve sıram da bir gözüküyor. Ben meslekten geçeceğim için Almanca dersinden sorumlu olacağım. Bu ders beni zorlar mı? Cevaplarınızı merak ediyorum.

Almanca zor bir ders gram temelin yoksa bir tık sıkıntı gibi olsun ama iyi bir çalışma ile halledeceğini düşünüyorum.

Almanca zor bir ders gram temelin yoksa bir tık sıkıntı gibi olsun ama iyi bir çalışma ile halledeceğini düşünüyorum.

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim YouTube'da Almanca sorumluluk sınavı için video var ona çalışsam yeterli olur diye düşünüyorum. Bir de hoca insaflıysa çalışmak için PDF falan gönderiyormuş sanırsam.

Son düzenleme:

Rica ederim çalışmamda başarılar.

Hangi sınıfta olduğunuza göre değişir eğer 11.sınıftan sonra iseniz anadoluya geçmeniz imkansıza yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…