Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçmeli miyim?

Usta eğer ben üniversite okuyacağım diyorsan meslek lisesinden kaç. Üstelik açık lise kötü meslek lisesinden iyidir.

Usta eğer ben üniversite okuyacağım diyorsan meslek lisesinden kaç. Üstelik açık lise kötü meslek lisesinden iyidir.
Kat Kat iyidir hocam Açık lisede en azından kafan rahat oluyor sınavlara giriyorsun sadece.

Arkadaşlar her mesleki teknik lisesinde ders saatleri fazla değil her Anadolu lisesinde ders saatleri az değildir genelleme yapmayalım okuldan okula değişen bir durum bu.

Muhasebe öğrencisiysen orada kal. İyi bir iktisat - ekonomi - maliye - işletme üniversitesi tutturursan senden iyisi olmaz.

Muhasebe öğrencisiysen orada kal. İyi bir iktisat - ekonomi - maliye - işletme üniversitesi tutturursan senden iyisi olmaz.
Hocam ben bu işlerden anlamıyorum ayrıca derste KDV İşliyoruz yani bildiğiniz bakkala döndüm yazı felan bu işler bana göre değil hocam.

Teknik'te çok ağır dersler var Hocam Mesleki Ve Teknik lisesine gidiyorum taabi okula göre değişir fakat bölümler karışık ve en kolay bölüm fazla puan istiyor ve ağır dersler 9 Ders işliyorum.
Her okul da zaten 9 ders işleniyor. En azından benim gittiğim anadolu lisesin de 9'da gidip gece 6'da evde olduğumu hatırlıyorum.

Üniversite okuyacaksan anadolu okumayacaksan meslek. 160 puanlık meslek ile 300 puanlık teknik liseler bir değildir. Anadoluya geçiş olmazsa tekniğe geçmeni öneririm.
Ben mesleki ve teknik Anadolu lisesinde okuyorum. İşte meslek lisesi ve berbat ama ailem açık lise daha kötü diyor ve beni bu sene idare etmemi istiyor. Seneye taşınacağımız için idare et diyor.

Ben mesleki ve teknik Anadolu lisesinde okuyorum. İşte meslek lisesi ve berbat ama ailem açık lise daha kötü diyor ve beni bu sene idare etmemi istiyor. Seneye taşınacağımız için idare et diyor.

Seneye taşınıyor isen idare et yav.

İdare ediceksin mecbur en azından taşınacağın çevrede belki düşük puanlı Anaadolu lisesi bulursun araştır istersen.

Teknik'te çok ağır dersler var Hocam Mesleki Ve Teknik lisesine gidiyorum taabi okula göre değişir fakat bölümler karışık ve en kolay bölüm fazla puan istiyor ve ağır dersler 9 Ders işliyorum.
Bende aynı. Pazartesi salı ve çarşamba 9 ders işliyorum. Diğer günler 8 ders. Tmm dersler sarıyor da. Anadolu'ya gitsem de sarır. Sınıftan memnun değilim. Şimdi ben Anadolu'ya geçtim diyelim ondan sonra Mayıs veya Haziran ayında taşınacağız. Yine ordan nakil verme şansım varmı yoksa nakil işlemi 1 defalık mi ?
Ulaştırma bölümündenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…