Meslek Lisesinden Anadoluya Geçiş

AnadoluFPS

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Ben dersler çok ağır geldiği için Anadolu liselerine nakil vermek istiyorum. Böyle bir şansım var mı? Var ise puanıma göre mi yoksa kontenjana göre mi alınıcağım? Teşekkür ederim.

Meslek liselerinden anadolu liselerine geçiş yoktur. Ancak fen lisesi iseniz anadolu lisesine geçiş yapabilirsiniz
Hayır yapabiliyorum fakat puanım yetmedi. :/

Meslek lisesine gitmekle hata etmişsin.
Teogtan tatmin edici bir not almadım ne yazık ki. Tekrar bir meslek lisesine gittim. Anlıyacağınız yine aynı hatayı yaptım. Ama hayırlısı...

Meslek lisesinde derslerin ağır gelmesi derken?
Gerek mesleki derslerin ağırlığı, gerek hocaların bize hayvan gibi davranması, gerek zibilyon tane it kopuğun arasında bulunmam beni bezdirmişti. En önemli nedenim derslerin ağırlığıydı. Yine bir meslek lisesine gittim. Fakat benim suçum bütün olanlar. Belki de hakediyorumdur.

Hayır yapabiliyorum fakat puanım yetmedi. :/

Teogtan tatmin edici bir not almadım ne yazık ki. Tekrar bir meslek lisesine gittim. Anlıyacağınız yine aynı hatayı yaptım. Ama hayırlısı...

Gerek mesleki derslerin ağırlığı, gerek hocaların bize hayvan gibi davranması, gerek zibilyon tane it kopuğun arasında bulunmam beni bezdirmişti. En önemli nedenim derslerin ağırlığıydı. Yine bir meslek lisesine gittim. Fakat benim suçum bütün olanlar. Belki de hakediyorumdur.
Merhaba bende Meslek Lisesinden Anadolu Lisesi' ne geçtim fakat iyiki de erkenden geçebildim. 9. sınıfın sonuna kadar (mayıs) geçme imkanın var tabii kontenjan ve puanın yeterse. Yaşadığın yeri bilmem ama lise ismi vermeyeyim Kadıköy' de çok bilindik bi anadolu lisesi bile şu an 338lerde alıyor.

Meslek Lisesi ile Anadolu Lisesi ortamı kesinlikle çok farklı, değişik. Nakil ol derim fakat nakil başvurduğun okulu ara sor kaçıncıyım, olur mu, başvursam olma ihtimali diye sor hep irtibat kur yanii. Bol şans :)

Teşekkü
Merhaba bende Meslek Lisesinden Anadolu Lisesi' ne geçtim fakat iyiki de erkenden geçebildim. 9. sınıfın sonuna kadar (mayıs) geçme imkanın var tabii kontenjan ve puanın yeterse. Yaşadığın yeri bilmem ama lise ismi vermeyeyim Kadıköy' de çok bilindik bi anadolu lisesi bile şu an 338lerde alıyor.

Meslek Lisesi ile Anadolu Lisesi ortamı kesinlikle çok farklı, değişik. Nakil ol derim fakat nakil başvurduğun okulu ara sor kaçıncıyım, olur mu, başvursam olma ihtimali diye sor hep irtibat kur yanii. Bol şans :)
Teşekkürler. :)

beyler 10.sınıf imam hatipteyim anadolu lisesine geçiçem geçiceğim lisede almanca var ve ben gidiceğim lisede 9.sınıf almancasından sorumlu mu kalıyorum bilginiz var mı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı