Meslek lisesinden düz liseye geçmek mantıklı mı?

Birde şöyle diyorlar: 11. sınıftan sonra nakil olamazsınız diyenler var doğru mu? zamandan korkuyorum ya geç kalırsam diye.

Bir de şöyle diyorlar: 11. sınıftan sonra nakil olamazsınız diyenler var doğru mu? Zamandan korkuyorum ya geç kalırsam diye.

Hocam en iyisi okulunuzdaki rehberlik öğretmeni ile konuşun yoksa bu konu sizin için askıda kalır her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.

Öyle bir şey yok. Ben de 10. sınıfta düz liseye geçtim. Kalite direkt artıyor.

Evet, her kafadan ayrı ses çıkıyor ben hem mesemin yetkilileriyle hem de gideceğim okulun yetkilileriyle bir konuşayım. Hayatım söz konusu. Mesem insanın hayatının içinden geçiyor bunaltıcı.

Evet, her kafadan ayrı ses çıkıyor ben hem mesemin yetkilileriyle hem de gideceğim okulun yetkilileriyle bir konuşayım. Hayatım söz konusu. Mesem insanın hayatının içinden geçiyor bunaltıcı.
Hocam size zahmet benim sorumuda sorar msınız gittiğinizde buradan dönüş yaparsanız iyi olur.

@Lord_Gamer34 Ne yaptınız hocam?

Son düzenleme:
geçtin mi? geçtiysen memnun musun ve 9. sınıftan mı başladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…