Meslek lisesinden not ortalaması ile alan liseye geçilmeli mi?

Mr.lkm_58

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller 8. sınıfta LGS sınavında fena olmayan bir puan yaptım (430) fakat kendi ilimdeki LGS ile alan Anadolu lisesine puanım yetmedi ben de onun altındaki en iyi lise olan bir bilişim lisesine kaydolmak zorunda kaldım. Arkadaşlar sorunum şu ki hem mesleki dersleri hiç ama hiç yapamıyorum hem de zaten mühendis olmak istemiyorum. Okulun MTOK ile ek kontenjanı olduğunu biliyorum bir de bunun üstüne okul evden 15 km uzakta bir de servis dolaşınca eve ancak 6-7 gibi gelebiliyorum. Ayrıca YKS sınavına gerçekten şimdiden çalışmak ve iyi bir derece yapmak istiyorum. Yakınımda not ortalaması ile alan liseler var, onlara geçebilir miyim, siz olsanız ne yapardınız? (bu arada 10.sınıfım) tekrardan iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam geçerdim. Yakınındaki not ile alan liselerden birine geç. Okulun iyiliğine kötülüğüne çok takılma. Yüksek ve az puanlı lise arasındaki tek fark öğrenciler ve çevre. Eğitim her yerde aynı oluyor. İş sende bitiyor çalışırsan her yerde yaparsın.

Sağ olun hocam cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…