Merhaba arkadaşlar.
Şu an 12. sınıfta meslek lisesinde özel bir okulda okuyorum son senem olduğu için haftada 3 gün staj 2 gün okul şeklinde devam etmem gerekiyordu fakat ben hem anlaştığım staj yerine hem de okula gitmek yerine tamamen ders çalışmaya odaklanmaya karar verdim.
Planım şu şekilde
Her gün sabah 09:00 civarında kütüphaneye gidiyorum akşam 18:20ye kadar orada ders çalışıyorum
Çalışmalarımı kursumdaki rehber hocamla beraber hazırladığımız programa göre yürütüyorum
Eve geldiğimde günün tekrarını yapıyorum yapamadığım sorulara kısa da olsa göz atıp kapatıyorum
Her gün en az 15dk kitap okumaya özen gösteriyorum.
Saat 23:00ten önce uyumaya çalışıyorum.
Ne yazık ki 9-10-11 sınıflarım hem okul ortamından hem de çevresel sebeplerden dolayı verimsiz geçti ve ciddi eksiklerim var yeni yeni toparlamaya başladım kursa başlamadan önce yapılan denemede 25 net yapmıştım (TYT) Düzenli çalışmaya başladıktan sadece bir hafta sonra son denemede toplam netimi 40’a çıkarabildim ve şu şekilde sonuç aldım
Türkçe: 25 net
Sosyal: 9 net
Matematik: 5 net
Fen: 2 net
Hedefim sayısal öğrencisi olarak
ilk 100k’ya girmek sizce bu disiplin ve programla hedefime ulaşabilir miyim? Daha önce sınava girmiş ve bu süreçleri yaşamış arkadaşlar varsa tavsiyeleriniz benim için çok değerli olur
Şimdiden teşekkür ederim
Dipnot: (Telefonumu ve bilgisayarımda aileme verdim yani sınava kadar kaldırttım sadece bir tablet ayarladık soru çözümleri konu anlatımlarına vs. bakmak için)