Meslek lisesine geçilmeli mi?

EnYorWizz

Decapat
Daha fazla  
Şu anda sosyal bilimler lisesine gidiyorum hazırlık sınıfını bitirdim ancak yapamayacağım muhtemelen buradan bir şey olabileceğimi sanmıyorum. Gerek arkadaş ortamı olsun gerek öğretmenler olsun. Eğer gidersem gideceğim lisenin bölümleri bilişim ve uçak bakım alanı. Önceden kodlama falan denemiştim yazılımla ilgili evde kendi kendime eğlenceli geldi ama evden kendim deneyerek olmaz diyerek bırakmıştım. Ve atp AMP olayı var. Derslerim kötü değil dişimi sıkarsam üniversite kazanabileceğimi düşünüyorum. Bu bölümlere gitmiş olanlar veya bilgililer tavsiye verebilir mi, çünkü bu soruları kime sorsam şehirde herkes farklı bir şey diyor. Teşekkür ederim.

Hocam ilginiziçeken hoşunuza giden bir meslek varsa kesinlikle geçin ileride bunun ekmeğini çok yersiniz meslek liselerinin tek sıkıntısı sataşma durumu sen kimseye salça olmaz önüne dönüp gidersen bir şey yapmazlar başarılar.

Okul şehirde nitelikli olarak geçtiğinden kavga sataşma falan olmuyor diye duymuştum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Okul şehirde nitelikli olarak geçtiğinden kavga sataşma falan olmuyor diye duymuştum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Tabii semte görede değişir işlek bir cadde ise okulun olduğu yer büyük ihtimalle sorun çıkaran olmaz.

Hocam ben atp bilişim teknolojileri yazılım mezunuyum ve atp için şahsen tavsiye edebilirim ve AMP atp farkı şudur. Atp hem üniversiteye hazırlar hem öğretir üniversite okumayacaksan biraz yetersiz kalabilir AMP ise tamamen lisede her şeyi öğretme üzerine kurulu.

İstediğin bir bölüm varsa gidebilirsin, ama ben meslek lisesini şahsen önermem. Daha çok mesleki düzeyde bilgi alıyorsun ve üniversite okumak istersen zorlanabilirsin.

Gideceğin okul hakkında bilgi al; öğretmenler nasıl, dersler nasıl vb. ona göre karar verip gidebilirsin. Tercih senin.

Üniversite okumayı düşünüyorum. Ama tanıdıklarım hem ders hem meslek dersi çok yorucu olabilir diyor ondan kaygılandım derslere zaman kalmazsa diye.
Uçak bakıma gitmem muhtemelen ama bilişime kodlamaya biraz merakım var ancak üniversite işi nasıl olacak arada kaldım. Eğer liseyi bitirince bölümünün üniversitesine gidersen ekstra puan var deniyor ama ondan emin değilim.

Diplomasız her zaman eksik sayılırsın ne kadar bilgili olsan bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…