Ekincan12 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #11 Cyrox1 dedi: Merhaba arkadaşlar meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Meslek liselerinde sistem nasıl? Sizce meslek lisesine geçen biri bir yandan YKS'ye çalışabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alışma süreci falan derken çalışamazsın. Gerek yok 1 sene kalmış. Hatta sana tavsiyem açığa geçmen YKS'ye daha iyi şekilde çalışırsın
Cyrox1 dedi: Merhaba arkadaşlar meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Meslek liselerinde sistem nasıl? Sizce meslek lisesine geçen biri bir yandan YKS'ye çalışabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alışma süreci falan derken çalışamazsın. Gerek yok 1 sene kalmış. Hatta sana tavsiyem açığa geçmen YKS'ye daha iyi şekilde çalışırsın
C Cyrox1 Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #12 Ekincan12 dedi: Alışma süreci falan derken çalışamazsın. Gerek yok 1 sene kalmış. Hatta sana tavsiyem açığa geçmen YKS'ye daha iyi şekilde çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde açığa geçmeyi düşünüyordum ancak son gelen düzenlemeden sonra açığa geçmek bayağı bir zorlaştı sizin bildiğiniz bir yol var mı geçmek için.
Ekincan12 dedi: Alışma süreci falan derken çalışamazsın. Gerek yok 1 sene kalmış. Hatta sana tavsiyem açığa geçmen YKS'ye daha iyi şekilde çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde açığa geçmeyi düşünüyordum ancak son gelen düzenlemeden sonra açığa geçmek bayağı bir zorlaştı sizin bildiğiniz bir yol var mı geçmek için.