Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 26 Nisan 2023 #1 Meslek lisesine gitmeyi planlıyorum ama Adana gibi bir yerde ortam nasıl bilmiyorum. Sizce gitmeye deger mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2023
Meslek lisesine gitmeyi planlıyorum ama Adana gibi bir yerde ortam nasıl bilmiyorum. Sizce gitmeye deger mi?
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 Gidilir. Gideceğiniz okulu biraz araştırın. Sorunlu değilse okunur.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Eğer iyi bir meslek lisesi değilse gitmemenizi öneririm çünkü meslek liselerinde ortam genelde çok kötü oluyor.
Eğer iyi bir meslek lisesi değilse gitmemenizi öneririm çünkü meslek liselerinde ortam genelde çok kötü oluyor.
BartuP Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 750 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 Dr.Mogan dedi: Meslek lisesine gitmeyi planlıyorum ama Adana gibi bir yerde ortam nasıl bilmiyorum. Sizce gitmeye deger mi? Genişletmek için tıkla... Okunmaz hocam. 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Okunmaz. Sen istediğin kadar çalışkan ol o 30-40 kişilik sınıftaki şaklaban sokak kekoları 1 dersi keyifle işletmez. Sürekli laylaylom takılır. Hocaya dersi işletmez vb. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2023
Dr.Mogan dedi: Meslek lisesine gitmeyi planlıyorum ama Adana gibi bir yerde ortam nasıl bilmiyorum. Sizce gitmeye deger mi? Genişletmek için tıkla... Okunmaz hocam. 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Okunmaz. Sen istediğin kadar çalışkan ol o 30-40 kişilik sınıftaki şaklaban sokak kekoları 1 dersi keyifle işletmez. Sürekli laylaylom takılır. Hocaya dersi işletmez vb.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 26 Nisan 2023 #5 Gıdılır. Bıcaklanman konusunda sorumluluk kabul etmem. (!)
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 Ben çok konuda açıklama yaptım daha yapmayacağım. Gittiğin okul kötüyse meslek liseleri kötü demek değildir.
Ben çok konuda açıklama yaptım daha yapmayacağım. Gittiğin okul kötüyse meslek liseleri kötü demek değildir.
Arda I Centipat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 142 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #7 Bölümüne ve okuluna göre değişir. İyi bir okulsa neden okunmasın?
BartuP Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 750 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #8 Arda I dedi: Bölümüne ve okuluna göre değişir. İyi bir okulsa neden okunmasın? Genişletmek için tıkla... İyi meslek lisesi diye bir şey Türkiye'de yok :d
Arda I dedi: Bölümüne ve okuluna göre değişir. İyi bir okulsa neden okunmasın? Genişletmek için tıkla... İyi meslek lisesi diye bir şey Türkiye'de yok :d
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #9 BartuP dedi: İyi meslek lisesi diye bir şey Türkiye'de yok :d Genişletmek için tıkla... Bilip bilmeden konuşanlarda bu gün.
BartuP dedi: İyi meslek lisesi diye bir şey Türkiye'de yok :d Genişletmek için tıkla... Bilip bilmeden konuşanlarda bu gün.
Arda I Centipat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 142 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #10 BartuP dedi: İyi meslek lisesi diye bir şey Türkiye'de yok :d Genişletmek için tıkla... Sana örnek verebilirim. Lise sınavında nitelikli olup yüzdelik dilimi epey yüksek iyi meslekî teknik liseler elbette ki var.
BartuP dedi: İyi meslek lisesi diye bir şey Türkiye'de yok :d Genişletmek için tıkla... Sana örnek verebilirim. Lise sınavında nitelikli olup yüzdelik dilimi epey yüksek iyi meslekî teknik liseler elbette ki var.