Meslek lisesine gidilir mi?

Casper0022

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 8.sınıfım berber olmak istiyorum. Biraz araştırdım çıraklık liselerine gidersek berber olabiliyormuşuz. Emin değilim. Sizce berberlik nasıl bir meslek? MESEM'e gitmeli miyim? MESEM'de sadece erkekler mi var? Yoksa düz liseye mi gitmeliyim? LGS'ye hiç çalışmadım ve derslerle pek alakam yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berberlik hakkını vererek yaparsan güzel bir meslek. Çıraklık liselerinde kız bulma ihtimalin neredeyse yok. Baktığın lisede berberlik bölümü varsa bi düşün derim.

Seçim senin fakat derslere ilgin yok ve çalışmayacağına eminsen hiç düşünme meslek yaz kardeşim en azından bir meslekte ustalaşırsın. Motor bölümünü seçen bir yakınım sanayide dükkan açtı ve paraya para demiyor ama dediğim gibi seçim senin.

Reis 9. sınıfım MESEM'e geçecektim ama son anda vazgeçtim beni buna karar verdiren şey maaşın az olması çalıştığın yerin ortamı oldu ama bizim çevreden bir arkadaş mahallesinden tanıdık bir berberin yanına gitti güzel bir yer olduğu için hem devletten hem patronundan maaş alıyor gayet de mutlu berber olmak istiyorsan tanıdık ve güzel berberlerde MESEM oku ama gittiğin berberin patronu ya da sahibinin USTA ÖĞRETİCİLİK BELGESİ olmalı bunu unutma berberlik için MESEM biçilmiş kaftan.

Şuan geri dönme şansım olsa hiç düşünmem meslek lisesi yazarım. Keyifle yapacağın bölümü bulup orada işinin ehli olursan rahat edersin.

Üniversite okumak gibi bir düşünceniz yoksa okulla hiç zaman kaybetmeyin derim. Maddi olarak iki türlüde para kazanabilirsiniz. Eğer ki berberliğe geçmek istiyorsanız geçilebilir bence. Güzel meslek.

Üniversite okumak gibi bir düşünceniz yoksa okulla hiç zaman kaybetmeyin derim. Maddi olarak iki türlüde para kazanabilirsiniz. Eğer ki berberliğe geçmek istiyorsanız geçilebilir bence. Güzel meslek.

Üniversiteyi yapabilirsek açıktan okumayi düşünüyorum

Şu an geri dönme şansım olsa hiç düşünmem meslek lisesi yazarım. Keyifle yapacağın bölümü bulup orada işinin ehli olursan rahat edersin.

Meslek lisesine gidenlerin gençliğini çürüttüğünü falan söylüyorlar doğru mu?
Yani okulda eglenemediklerini ve aşk hayatının olmadığını sosyal aktivitelerinin olmadığını soyluyorlar.

Okula eğlenmeye mi gidilir. Aşk hayatı sosyal aktivite sadece okulda olmuyor. Sen mesleğini eline al aşkı da sosyal hayatı da bulursun. Bunları sana daha 30 yaşına gelmemiş biri söylüyor aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…