Meslek lisesine gidilmeli midir?

Dr.Mogan

Centipat
Okul başarım çok yüksek değil. Sizce meslek lisesine mi gideyim yoksa Anadolu lisesine mi?

Okul başarım çok yüksek değil. Sizce meslek lisesine mi gideyim yoksa Anadolu lisesine mi?
Tavsiye etmem, genellikle aptal insanlar oluyor o yüzden zorbalığa uğrayabilirsin ki ben meslek lisesinde okuyorum ve bir kaç kez zorbalığa uğradım.

Tavsiye etmem, genellikle aptal insanlar oluyor o yüzden zorbalığa uğrayabilirsin ki ben meslek lisesinde okuyorum ve birkaç kez zorbalığa uğradım.

Sizce düşük puan gelirse normal Anadolu lisesine gitsem bile kurtarır mıyım böyle insanlardan.

Okumaya niyetin varsa Anadolu lisesini seçmeni öneririm. Elinde bir meslek olmasını istiyorsan kesinlikle meslek lisesine gitmelisin Anadolu belgesi ile iş bulmak zor oluyor maalesef.

Okumaya niyetin varsa Anadolu lisesini seçmeni öneririm. Elinde bir meslek olmasını istiyorsan kesinlikle meslek lisesine gitmelisin Anadolu belgesi ile iş bulmak zor oluyor maalesef.

Meslek lisesine gitmem sorun değil çok zorba insanlar varmış sıkıntı filan çıkar diye.

Hocam zorba insanlar her yerde var, sen geleceğine bak zorbalığı Anadolu lisesinde de görebilirsin.
Benim tavsiyem her zaman Anadolu, fikirler her zaman değişir ama okulunu değiştirme imkanın olmayabilir o yüzden Anadolu lisesi. Meslek lisesine gidenler bilir, fizik, matematik, kimya bu dersler 11'de ve 12'de yok eğer fikrin değişirse muhtemelen okulunu değiştiremezsin.

Kesinlikle gitme ilk gün okuldakilerin rezaletini görünce açığa geçtim.

12. sınıflar sınıfa girip masanın altına sigara koyduydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…