DarkRiddlE Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Lise tercihlerinde yerel yerleştirmede en sona attığım okul çıktı ben gidebildiğim meslek lisesine nakil aldırabilir miyim? Benim yüzdeliğim=16.54 Okulun yüzdeliği=27.33
Lise tercihlerinde yerel yerleştirmede en sona attığım okul çıktı ben gidebildiğim meslek lisesine nakil aldırabilir miyim? Benim yüzdeliğim=16.54 Okulun yüzdeliği=27.33
EhA05 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 305 24 Temmuz 2023 #2 Yeterli kontenjan ve senden daha yüksek yüzdeliğe sahip birileri nakil istemezse evet gidebilirsiniz
DarkRiddlE Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 EhA05 dedi: Yeterli kontenjan ve senden daha yüksek yüzdeliğe sahip birileri nakil istemezse evet gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce 84 OBP ile alan lise mi yoksa 22 yüzdelikle alan nitelikli meslek lisesi mi?
EhA05 dedi: Yeterli kontenjan ve senden daha yüksek yüzdeliğe sahip birileri nakil istemezse evet gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce 84 OBP ile alan lise mi yoksa 22 yüzdelikle alan nitelikli meslek lisesi mi?
AnOrdinaryMan31 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 183 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700u 16GB Ram 512GB Hafıza Radeon Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 24 Temmuz 2023 #4 DarkRiddlE dedi: Hocam sizce 84 OBP ile alan lise mi yoksa 22 yüzdelikle alan nitelikli meslek lisesi mi? Genişletmek için tıkla... ne bölüm istiyorsun
DarkRiddlE dedi: Hocam sizce 84 OBP ile alan lise mi yoksa 22 yüzdelikle alan nitelikli meslek lisesi mi? Genişletmek için tıkla... ne bölüm istiyorsun
DarkRiddlE Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 AnOrdinaryMan31 dedi: Ne bölüm istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Elektrik ve elektronik.
AnOrdinaryMan31 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 183 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700u 16GB Ram 512GB Hafıza Radeon Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 24 Temmuz 2023 #6 DarkRiddlE dedi: Elektrik ve elektronik. Genişletmek için tıkla... bana kalırsa yüzdelik daha mantıklı senin düzeyine daha yakın öğrenciler gelir
DarkRiddlE dedi: Elektrik ve elektronik. Genişletmek için tıkla... bana kalırsa yüzdelik daha mantıklı senin düzeyine daha yakın öğrenciler gelir
DarkRiddlE Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 AnOrdinaryMan31 dedi: Bana kalırsa yüzdelik daha mantıklı senin düzeyine daha yakın öğrenciler gelir. Genişletmek için tıkla... Okul puanını arttırmış geçen sene 340 civarları ile alırken şimdi 397 ile alıyor benim puanım 393 nakille gelir mi?
AnOrdinaryMan31 dedi: Bana kalırsa yüzdelik daha mantıklı senin düzeyine daha yakın öğrenciler gelir. Genişletmek için tıkla... Okul puanını arttırmış geçen sene 340 civarları ile alırken şimdi 397 ile alıyor benim puanım 393 nakille gelir mi?
AnOrdinaryMan31 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 183 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700u 16GB Ram 512GB Hafıza Radeon Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 24 Temmuz 2023 #8 DarkRiddlE dedi: Okul puanını arttırmış geçen sene 340 civarları ile alırken şimdi 397 ile alıyor benim puanım 393 nakille gelir mi? Genişletmek için tıkla... haha benle aynı puanı almışsın istanbul esenyurt taraflarındaysan Borusan Teknik var güzel bir okul bir göz atabilirsin
DarkRiddlE dedi: Okul puanını arttırmış geçen sene 340 civarları ile alırken şimdi 397 ile alıyor benim puanım 393 nakille gelir mi? Genişletmek için tıkla... haha benle aynı puanı almışsın istanbul esenyurt taraflarındaysan Borusan Teknik var güzel bir okul bir göz atabilirsin
DarkRiddlE Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #9 AnOrdinaryMan31 dedi: Haha benimle aynı puanı almışsın İstanbul esenyurt taraflarındaysan borusan teknik var güzel bir okul bir göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... O okul zaten ama teknik bölümlerine gitmek istiyorum mesleğe değil bir iki puanla kaçırıyorum teknik bölümlerini de.
AnOrdinaryMan31 dedi: Haha benimle aynı puanı almışsın İstanbul esenyurt taraflarındaysan borusan teknik var güzel bir okul bir göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... O okul zaten ama teknik bölümlerine gitmek istiyorum mesleğe değil bir iki puanla kaçırıyorum teknik bölümlerini de.
AnOrdinaryMan31 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 183 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700u 16GB Ram 512GB Hafıza Radeon Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 24 Temmuz 2023 #10 DarkRiddlE dedi: O okul zaten ama teknik bölümlerine gitmek istiyorum mesleğe değil bir iki puanla kaçırıyorum teknik bölümlerini de. Genişletmek için tıkla... ben bilişime 393 %9 la girdim senin o puanla teknik elektrik elektroniğe rahat girebilmen lazım
DarkRiddlE dedi: O okul zaten ama teknik bölümlerine gitmek istiyorum mesleğe değil bir iki puanla kaçırıyorum teknik bölümlerini de. Genişletmek için tıkla... ben bilişime 393 %9 la girdim senin o puanla teknik elektrik elektroniğe rahat girebilmen lazım