Meslek önerileri

Ankara 06

Decapat
Makaleler
1
Lise 1'e gidiyorum tarih dersi benim için ders değil bir tutku, coğrafyayı da severim bir zorluğu yok fiziğim de idare eder bu dersler içinde iyi maaşlı bir meslek önerisinde bulunur musunuz? Hiçbir şey yapamazsam savcılığa zorlamayı düşünüyorum. (Bu dersler hariç de olabilir. Siz de mesleğinizi, dezavantajlarını ve avantajlarını yazarsanız mutlu olurum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisiyim. Keyif alarak yapıyorum mesleğimi. İyi bir akademik geçmişim olduğu için iş bulmam zor olmadı.

İyi maaşlı meslek önerisinde bulunamayız çünkü maaş ve iş konuları kısmet işi. Bizim meslekte 2500 lira ile başlayan da var 8000 lira ile de başlayan var.

Sen sevdiğin derslere iyi ol. Ondan sonra hangi mesleğe ilgin olduğunu kendin bulacaksın. Şuan bunu konuşmak için erken.

Daha şimdiden ben gelecekte ne işle meşgul olacağım diye düşünüp kendini hiç yorma derim. Ben çok yordum kendimi düşünerek bunları ama 9. sınıftayken biri bana gelecekte ingiliz dili edebiyatı okuyacağımı söyleseydi gülüp geçerdim sadece. Ve üniversite öğrencisi olarak şimdi de kesin mezun olunca şu işi yapacağım diyemiyorum. Hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz dostum.
Sana önerim asla şu dersi sevmiyorum veya yapamıyorum deme. Sen tüm derslerinde başarılı olmaya bak elinden geldiğince. Bazen yapmadığımızı düşündüğümüz dersleri sadece o derse önyargımız olduğu için yapamıyoruz.

Bu ülkedeki son verilere göre okuduğun bölüme göre iş yapmak 0 derecesine gelcek kadar zorlaştı. O yüzden Hukuk, Tıp gibi alanlar düşünmüyorsan fazla kafaya takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…