Polisliği istiyorum ama amatorce bir hata yapıp geleceğimi de yakmak istemiyorum. Gittiğim okul ciddili kötü ve beni soğutan faktörlerden biri. Okulu geçtim ben havacılığı becerebilir miyim bilmiyorum. Ama atletiğim ve fiziğim sağlam. O yüzden polislik garanti gibi geliyor ama kesin de konuşmayayım.Uçak mühendisliği konusu Türkiye'de zor haberiniz olsun. Eğer uçak mühendisi olmak istiyorsanız Avrupa veya Amerika yol gözükür. Ayrıca havacılık çok güzeldir. Tabii siz hangi mesleğe karşı ilgi duyuyorsanız hangisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız onu olun.
Polisliği istiyorum ama amatorce bir hata yapıp geleceğimi de yakmak istemiyorum. Gittiğim okul ciddili kötü ve beni soğutan faktörlerden biri. Okulu geçtim ben havacılığı becerebilir miyim bilmiyorum. Ama atletiğim ve fiziğim sağlam. O yüzden polislik garanti gibi geliyor ama kesin de konuşmayayım.
askeri pilotaj çok iyi ama çok daha zor, MSÜ biraz aşırı bir hedef sanırım benim için.O zaman polislik tercih edilebilir. Uçak mühendisliği aslında oldukça zor bir mühendislik dalı bildiğim üzere tabii benden daha fazla bilen arkadaşlar vardır ama. Bir de Türkiye'de o meslek yapılamaz bu da büyük bir sorun. Polislikten ziyade askerlik bölümleri düşünülebilir, MSÜ düşünülebilir.
Askeri pilotaj çok iyi ama çok daha zor, MSÜ biraz aşırı bir hedef sanırım benim için.
kara harp olabilir ya da polis. Eğer ikisi de olmaz ise hayatımda en büyük yanlışımı yapmış olacağım.Mülakatları oldukça zordur ama haberiniz olsun. G kuvveti en büyük sorun o alan için. Askeri pilot lisansi almak çok zordur.
Kara harp olabilir ya da polis. Eğer ikisi de olmaz ise hayatımda en büyük yanlışımı yapmış olacağım.
ablam okuyor lojistik. İngilizcem çok iyi çevirmenlik bile yapıyorum hatta oyunlara. hiç düşünmedim lojistiği cidden. belki ingilizceyi kullanmanın en iyi yolu meslek olarak budur.Sizbiliyorsunuz fakat ben yine yapacağımı yapıp yine kendi bölümümü önereceğim
Lojistik okumak sizde büyük fayda sağlayabilir. Sektör çok geniş girebileceğiniz yerler çok fazla. Tabii seviyorsanız. Havayolu, demiryolu, denizyolu ve karayolu gibi alanlarda her yerinde çalışabilirsiniz.
Ablam okuyor lojistik. İngilizcem çok iyi çevirmenlik bile yapıyorum hatta oyunlara. Hiç düşünmedim lojistiği cidden. Belki İngilizceyi kullanmanın en iyi yolu meslek olarak budur.