Kendim liseye yeni geçen biri olarak şunu söyleyebilirim. Eğer sayısalın iyiyse, asla ama asla sırtın yere gelmez. Her türlü bir baltaya sap olursun. Her türlü kaparlar seni. İlk başta çarpım tablosunu ezberleyin. Sabah - akşam deve kuşları gibi kafanızı kitaba gömmeye gerek yok. Yerinde çalışsanız yeterli. Umarım istediklerinizi başarırsınız. Ve umarım sizi motive edebilmişimdir.
Kendim liseye yeni geçen biri olarak şunu söyleyebilirim. Eğer sayısalın iyiyse, asla ama asla sırtın yere gelmez. Her türlü bir baltaya sap olursun. Her türlü kaparlar seni. İlk başta çarpım tablosunu ezberleyin. Sabah - akşam deve kuşları gibi kafanızı kitaba gömmeye gerek yok. Yerinde çalışsanız yeterli. Umarım istediklerinizi başarırsınız. Ve umarım sizi motive edebilmişimdir.
Ya da sana hayatının tavsiyesini vereyim mi? Bir forumda gecenin 1'inde online olan kullanıcılardan yardım istemek yerine yarın uygun bir zamanda rehber öğretmeninle bu konuları konuş. Rehber öğretmenin bu iş için maaş alıyor.
Ya zaten korktuğum şey matematiğim düşük olduğu için iyi bir liseye gidemeyecek olmam aklım neredeydi bilmiyorum hep öyle derste konuşur oyunlar oynar kağıtlar keserdim 7.sınıfa kadar keşke yapmasaydım
Öğretmenler genelde iyidir sadece arkadaş ortamı biraz üzebilir ama sonuçta bir hata yaptınız ve bedelini ödemeniz gerek.
Geçmişten hayıflanmak dozundayken işe yarar bunu bir stres kaynağı haline getirmek yerine ara ara hatırlarsan iyi bir motivasyon kaynağı olur ve çalışma temponu yükseltir. Burada zaman harcamak yerine Antrenmanlarla 1 ve 2'yi alıp çözmeye başla, Telegram'dan PDF'lere ulaşabilirsin böylece kargo gelmesini bekleyip zaman kaybetmezsin.
Öncelikle rahatlamalı ve okulun hiçbir anlama gelmediğini anlaman lazım. Ama itersen 30 yılını feda edip, aylık 8.000 TL maaş alıp kendine lüks bir telefon alamayacağın bir işte çalışabilirsin.