Meslek seçimi

Rehber öğretmenine desin ki: LGS'ye 9 gün varmış ne yapayım? Öğretmen de mis gibi program oluşturur.

Vay be tavsiyeye bak. Süper vallahi. Nasıl tavsiye bunlar?

Hocam her şeyi görüp geçirdim okuyarak bir şey olunmaz ben okumadım mutluyum meslek seçip yolma devam ettim daha sonrada açıktan bitirdim üniversite.

Ya şimdi diğer iş sahiplerini aşağılamak gibi olacak biraz ama ben böyle saydığım gibi nasıl söylenir ciddi genel bir MESLEK istiyorum.

Haklısınız hocam 4+4'e geçilince öğretmen açığı olunca benim annem öğretmen oldu da siz bunu nasıl tahmin ettiniz?
Hocam diğer türlü sertifika ile öğretmen olunmuyor.
Öncelikle rahatlamalı ve okulun hiçbir anlama gelmediğini anlaman lazım. Ama itersen 30 yılını feda edip, aylık 8.000 TL maaş alıp kendine lüks bir telefon alamayacağın bir işte çalışabilirsin.
Ha ha troll pp'li adam. Çok komiksin, harbi hiçbir işe yaramıyor bu okullar. 30k kazanan cerrahlar lise terk zaten. Raporluyorum seni faşist PP'den.

Öncelikle rahatlamalı ve okulun hiçbir anlama gelmediğini anlaman lazım. Ama itersen 30 yılını feda edip, aylık 8.000 TL maaş alıp kendine lüks bir telefon alamayacağın bir işte çalışabilirsin.
Diyorum ya asıl mesleğimi burda alacağım sonrasında ise tak amerikaya gideceğim öyle bir planım var.Fakat işte mesleğe bile giremeyeceğimden korkuyorum.

Ya şimdi diğer iş sahiplerini aşağılamak gibi olacak biraz ama ben böyle saydığım gibi nasıl söylenir ciddi genel bir meslek istiyorum.

Üzme kendini bu kadar her şey olacağına varır sen iyi düzenli bir şekilde çalışmaya bak Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Ya şimdi diğer iş sahiplerini aşağılamak gibi olacak biraz ama ben böyle saydığım gibi nasıl söylenir ciddi genel bir meslek istiyorum.

Hocam söylediğiniz netlerle mümkün değil çalışmanız lazım cuk diye olacak bir durum değilki lisede çalışmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…