Diyorum ya asıl mesleğimi burda alacağım sonrasında ise tak amerikaya gideceğim öyle bir planım var.Fakat işte mesleğe bile giremeyeceğimden korkuyorum.
O iş öyle olmuyor. Buradaki meslek ile Amerika'da direkt uygulamaya koyulamıyorsun. Şehir değil ülke değiştiriyorsun. Pasaport, ciddi dil ve o meslekte ciddi bilgi birikimi gerek.
Öncelikle rahatlamalı ve okulun hiçbir anlama gelmediğini anlaman lazım. Ama itersen 30 yılını feda edip, aylık 8.000 TL maaş alıp kendine lüks bir telefon alamayacağın bir işte çalışabilirsin.
Lisede toparlanır mı yani? Mesela diyelim şimdi kötü bir liseye gittim fakat derslerimi çalıştım düzeldim artık derslerimin çoğu 4 ve 5 güzel bir lisede istediğim mesleği seçebilirmiyim?
Lisede toparlanır mı yani? Mesela diyelim şimdi kötü bir liseye gittim fakat derslerimi çalıştım düzeldim artık derslerimin çoğu 4 ve 5 güzel bir lisede istediğim mesleği seçebilir miyim?
Saydığın meslekler senin için sadece marka aslında hiçbiri hakkında fikrin yok, ilgi alanını keşfedip ona göre bir kariyer yönlendirmesi yapacaksın kendine.
Lisede toparlanır mı yani? Mesela diyelim şimdi kötü bir liseye gittim fakat derslerimi çalıştım düzeldim artık derslerimin çoğu 4 ve 5 güzel bir lisede istediğim mesleği seçebilir miyim?