T The Witcher Ziyaretçi 18 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar sorum açık. Technopat Sosyal'deki çoğu kişi gibi donanımlarla uğraşmayı seviyorum, ve ileride büyük hayallerim var ( İntel, AMD, nVıdıa gibi firmalarda çalışmak gibi ). Sizce bana uygun mesleğin tam adı nedir ?
Arkadaşlar sorum açık. Technopat Sosyal'deki çoğu kişi gibi donanımlarla uğraşmayı seviyorum, ve ileride büyük hayallerim var ( İntel, AMD, nVıdıa gibi firmalarda çalışmak gibi ). Sizce bana uygun mesleğin tam adı nedir ?
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #2 Bilgisayar mühendisliği. Bende bu mesleği istiyorum.
T The Witcher Ziyaretçi 18 Haziran 2014 #3 Yani büyük firmalarda ürünleri tasarlamak için sıradan bir bilgisayar mühendisi olmak yeterli mi ?
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #4 Silinen üye dedi: Yani büyük firmalarda ürünleri tasarlamak için sıradan bir bilgisayar mühendisi olmak yeterli mi ? Genişletmek için tıkla... Sıradan olmayan olabilir.
Silinen üye dedi: Yani büyük firmalarda ürünleri tasarlamak için sıradan bir bilgisayar mühendisi olmak yeterli mi ? Genişletmek için tıkla... Sıradan olmayan olabilir.
F flxpyrz Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #5 Tabi ki de hayır dediğin firmalar öyle basit mühendisleri almaz herhalde bunun masterı var doktorası falan zor yani sıkı çalışmak lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2014
Tabi ki de hayır dediğin firmalar öyle basit mühendisleri almaz herhalde bunun masterı var doktorası falan zor yani sıkı çalışmak lazım.
F flxpyrz Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #7 Yani bunu yapman için gerçekten sabırlı bir kişiliğin olması gerekir.
T The Witcher Ziyaretçi 18 Haziran 2014 #8 Zor iş desene. Ama mecbur dayanacağız, olmadı pilot olacağız paraya para demeyeceğiz.
F flxpyrz Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #9 Allah gönlüne göre versin herkesin kardeşim, herşey gönlünce olsun
T The Witcher Ziyaretçi 18 Haziran 2014 #10 Konu kapanabilir. Herhalde bilgisayar mühendisi olmak vazgeçtim, 25-30 yaşına kadar bekleyemem.