Meslek seçiminde kararsızlık yaşamak

Warn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Beyoğlu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Ne meslek olacağımdan emin değilim, kafam karışık. Yazılımcı olmak istiyordum yıllardır, bilgisayardan soğudum artık.

Ne meslek olacağımdan emin değilim, kafam karışık. Yazılımcı olmak istiyordum yıllardır, bilgisayardan soğudum artık.
Peki hocam kaçıncı sınıfsınız belki ona göre tekrar karar verebilme şansınız olur.

Hazırlık sınıfıyım.
Yazılımcılık aslında güzel meslek hocam.İsterseniz elektrik elektronikçi olun oda güzel meslektir.Yazılımcılıkta yapay zeka olaylarımı soğuttu yoksa sizi?

Yazılımcılık aslında güzel meslek hocam.İsterseniz elektrik elektronikçi olun oda güzel meslektir.Yazılımcılıkta yapay zeka olaylarımı soğuttu yoksa sizi?
Masa başı işler bana göre değil gibi hissediyorum hocam. Ben 2. sınıftan beri hep fiziksel aktif bir insanım, düzenli spor yapıyorum, uzun süre oturamam gibi geliyor.

Masa başı işler bana göre değil gibi hissediyorum hocam. Ben 2. sınıftan beri hep fiziksel aktif bir insanım, düzenli spor yapıyorum, uzun süre oturamam gibi geliyor.
Ne tür ilgi alanlarınız var hocam

Usta olun hocam sabah 7 de kalkıp kepengleri açıp akşam 9 da kepengleri kapatırsınız masa başı iş kadar kolayı yok söyleyeyim.

Usta olun hocam sabah 7 de kalkıp kepengleri açıp akşam 9 da kepengleri kapatırsınız masa başı iş kadar kolayı yok söyleyeyim.
Evet, günümüz insanlarında böyle bir algı oluştu masa başı iş ne güzel rahat kolay para diye ama ben çok rahatlığı seven biri değilim, fiziksel bir aktivitem olmadan olmaz. Asker mi olsam diye düşünmüyorum değil.

Askerliği iş para vs. için değil vatan için yapılması lazım.

Ne tür ilgi alanlarınız var hocam
Küçüklüğümde lokal alanlardaki ücretsiz kurslardan yararlanarak birçok alanda ilgi ve bilgi edindim çok yönlü bir insanım anlayacağınız. Herhangi bir yol gösterseniz olur hocam.

Askerliği iş para vs. için değil vatan için yapılması lazım.
Evet, o yönlü düşünüyorum. Dış hayat çok amaçsız para, sosyal ilişkiler vb. ben bunlardan çok sıkıldım ve evde ölmekten korkuyorum, şehit olarak ölmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…