Meslek seçiminde kararsızlık yaşamak

Bakış açınız garip hocam yerinizde olsam bilgisayar ile alakalı bir meslek seçerdim çocukluktan beri yapıyorsunuz madem dış hayatın size amaçsız gelmesi hayatınızın hep aynı döngüde ilerlediğinizden olabilir bende aynı evde oturup bir tarafımı büyütüyorum dışarı çıkmayı sevmiyorum insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum vesaire vesaire hayatınızda bir değişikler yapmanızı öneririm.

Hayır demek istediğim o değil dış dünya biraz yanlış tabir oldu dünyalık işlerden bahsetmiştim. Dünya dertlerine düşmekten korkuyorum.

Hayır demek istediğim o değil dış dünya biraz yanlış tabir oldu dünyalık işlerden bahsetmiştim. Dünya dertlerine düşmekten korkuyorum.

Hocam kendinizi mutlu ederseniz bu dertler gelip geçicidir.

Masa başı işler bana göre değil gibi hissediyorum hocam. Ben 2. sınıftan beri hep fiziksel aktif bir insanım, düzenli spor yapıyorum, uzun süre oturamam gibi geliyor.
Linus torvalds oturarak değil ayakta duruyor ekrana bakarken. Setupını youtubedan görebilirsin

Linus torvalds oturarak değil ayakta duruyor ekrana bakarken. Setupını youtubedan görebilirsin
Evet hocam görmüştüm hatta koşu bandı kullananlar da var ama yinede evdesin ev hayatı biraz sıkıcı geliyor bana.

Evet hocam görmüştüm hatta koşu bandı kullananlar da var ama yinede evdesin ev hayatı biraz sıkıcı geliyor bana.
Asker olmak istiyorsan, 4 yıllık bir bölüm oku. Yedek subaylık çıkarsa astegmen olarak başlıyorsun ve son 1 ay teğmen oluyorsun. Maaşı da çok iyi. Bir arkadaşım şu an bu şekilde askerde. Baktın sevdin, 12 ayın sonunda askerde kalırsın ve rütbe atlaya atlaya albaylığa kadar yolun var.

Evet hocam görmüştüm hatta koşu bandı kullananlar da var ama yine de evdesin ev hayatı biraz sıkıcı geliyor bana.

Uçak mühendisliği veya pilotaj düşünür müsünüz hocam? HHO da düşünebilirsiniz askeri havacılığa merakınız varsa.

Yukarıda yazanı görmedim arkadaş haklı geleceği düşünmekten korkmak geçici bir şey. Yakın arkadaşlarınla farklı aktiviteler yapmayı dene, durumun el veriyorsa 1-2 kişi ile bir tatile çık, gym olur yüzme olur yeni hobiler dene.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…