eneskral41 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 WosTidReis dedi: Çalışmam derse çıraklık daha mantıklı olur meslekden ziyade. Çalışırım diyorsa ise üniversite okuması daha mantıklı ama tabii iyi bir okulda iyi bir bölümde. Genişletmek için tıkla... Çıraklıkta maaş falan az, çalıştırıyolar 4 yıl. Tabii ben dayanırım derse arkadaş gitsin daha iyi çıraklık, işi daha iyi öğrenir.
WosTidReis dedi: Çalışmam derse çıraklık daha mantıklı olur meslekden ziyade. Çalışırım diyorsa ise üniversite okuması daha mantıklı ama tabii iyi bir okulda iyi bir bölümde. Genişletmek için tıkla... Çıraklıkta maaş falan az, çalıştırıyolar 4 yıl. Tabii ben dayanırım derse arkadaş gitsin daha iyi çıraklık, işi daha iyi öğrenir.
5 500722 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 16 Temmuz 2025 #12 eneskral41 dedi: Çıraklıkta maaş falan az, çalıştırıyolar 4 yıl. Tabii ben dayanırım derse arkadaş gitsin daha iyi çıraklık, işi daha iyi öğrenir. Genişletmek için tıkla... Aslında Anadolu lisesi diyorumda gitceğim Anadolu liseside OBP'si 88 olan bir mahalle okulu.
eneskral41 dedi: Çıraklıkta maaş falan az, çalıştırıyolar 4 yıl. Tabii ben dayanırım derse arkadaş gitsin daha iyi çıraklık, işi daha iyi öğrenir. Genişletmek için tıkla... Aslında Anadolu lisesi diyorumda gitceğim Anadolu liseside OBP'si 88 olan bir mahalle okulu.
eneskral41 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #14 500722 dedi: Aslında Anadolu lisesi diyorumda gitceğim Anadolu liseside OBP'si 88 olan bir mahalle okulu. Genişletmek için tıkla... Benim önerim meslek ama tabii sizin kararınız.
500722 dedi: Aslında Anadolu lisesi diyorumda gitceğim Anadolu liseside OBP'si 88 olan bir mahalle okulu. Genişletmek için tıkla... Benim önerim meslek ama tabii sizin kararınız.