Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar ben MAÖL okuyorum. Askerliğimi tecil ettirmiştim. Aralık'da tecil bitiyor. Tecil ettirme hakkım var ama ben tecil bozdurup askere gitsem açık liseye gittiğim ilde veya ilçede okumaya devam edebilir miyim?
Arkadaşlar ben MAÖL okuyorum. Askerliğimi tecil ettirmiştim. Aralık'da tecil bitiyor. Tecil ettirme hakkım var ama ben tecil bozdurup askere gitsem açık liseye gittiğim ilde veya ilçede okumaya devam edebilir miyim?
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 18 Ağustos 2019 #2 Yanlış bilmiyorsam askerlik durumu devam ederken bir başka kurumda aktif olunamıyor diye biliyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.615 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Ağustos 2019 #3 Kaydı dondurup gidebiliyorsun diye biliyorum ama yine de okuluna bir sor.