Mesleki eğitim merkezinden Anadolu lisesine geçiş var mı?

Agripa_06

Femtopat
10. Sınıfın başlarında mesleki eğitim merkezine geçtim ama pişman oldum geri Anadolu lisesine geçmek istiyorum geçebilmem mümkün mü?

10. Sınıfın başlarında mesleki eğitim merkezine geçtim ama pişman oldum geri Anadolu lisesine geçmek istiyorum geçebilmem mümkün mü?

Meslek lisesinden meslek eğitim merkezine geçtin galiba.
Neden pişmansın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesinden geçmedim Anadolu lisesinden geçtim ve bu staj işi hiç bana göre değil dışarıdan göründüğü gibi kolay değilmiş.

Anadolu'dan neden meslek eğitime geçtin ki zaten orada hata yapmışsın. Ben meslekdeyim keşke Anadolu'ya geçseydim diyordum üniversite için. Mesleki eğitim de galiba tatil olmuyor diye biliyorum ara tatili falan yok.

Anadolu'dan neden meslek eğitime geçtin ki zaten orada hata yapmışsın. Ben meslekdeyim keşke Anadolu'ya geçseydim diyordum üniversite için. Mesleki eğitim de galiba tatil olmuyor diye biliyorum ara tatili falan yok.

Evet mesleki eğitimde hiç tatil yok yaz tatilinde de çalışıyorsun. Biraz da ailemin baskısı yüzünden geçtim burayı bitirince ne yapacaksın meslek oku bitirince tanıdık seni işe alacak gibi şeyler söylüyorlardı bende geçtim keşke geçmeseydim.

Tekrar geçebilirsin Anadolu'ya müdürle konuş ya da dilekçe ver. Eğer derslerinde başarısızsan açığa geç bence iyice hazırlan üniversite olmasa da bekçilik polislik hazırlanırsın

Artı -1 Eksi
Geçebildin mi kanka? Bende aynı sorundan müzdaribim.

Bende mesemdeyim kanka 4 gün iş 1 gün okul 10 gündür çalışıyorum çok pişmanım eziyorlar geri dönebilirsem döneceğim düz liseye yoksa açıktan devam ederim

Kanka ben döndüm beni de çok zorladılar çok stres yaptım şu an Anadolu lisesindeyim hayat daha renkli geliyor şu an ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…