A Agripa_06 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 5 10 Mayıs 2022 #1 10. Sınıfın başlarında mesleki eğitim merkezine geçtim ama pişman oldum geri Anadolu lisesine geçmek istiyorum geçebilmem mümkün mü?
10. Sınıfın başlarında mesleki eğitim merkezine geçtim ama pişman oldum geri Anadolu lisesine geçmek istiyorum geçebilmem mümkün mü?
Eren Özdemir13 Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #11 samaj dedi: Kanka ben döndüm beni de çok zorladılar çok stres yaptım şu an Anadolu lisesindeyim hayat daha renkli geliyor şu an ciddiyim Genişletmek için tıkla... Dostum şuan bende aynı sorunj yaşıyorum bana yardımcı olma imkanın varmı Artı 0 Eksi
samaj dedi: Kanka ben döndüm beni de çok zorladılar çok stres yaptım şu an Anadolu lisesindeyim hayat daha renkli geliyor şu an ciddiyim Genişletmek için tıkla... Dostum şuan bende aynı sorunj yaşıyorum bana yardımcı olma imkanın varmı
samaj Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #12 Eren Özdemir13 dedi: Dostum şuan bende aynı sorunj yaşıyorum bana yardımcı olma imkanın varmı Genişletmek için tıkla... kanka müdür yardımcısıyla konuştum ben nakil olmak istediğimi söyledim hallettik sonra Artı 0 Eksi
Eren Özdemir13 dedi: Dostum şuan bende aynı sorunj yaşıyorum bana yardımcı olma imkanın varmı Genişletmek için tıkla... kanka müdür yardımcısıyla konuştum ben nakil olmak istediğimi söyledim hallettik sonra
emirziu Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #13 Sinıf tekrarı oluyor mu? samaj dedi: kanka müdür yardımcısıyla konuştum ben nakil olmak istediğimi söyledim hallettik sonra Genişletmek için tıkla... kanka peki şuan ben 9.sınıftayım 2. donemdeyiz bu yıl bitince tekrar 9danmı devam oluyor sorumluluk sınavı ile 10 oluyormuyuz Artı 0 Eksi
Sinıf tekrarı oluyor mu? samaj dedi: kanka müdür yardımcısıyla konuştum ben nakil olmak istediğimi söyledim hallettik sonra Genişletmek için tıkla... kanka peki şuan ben 9.sınıftayım 2. donemdeyiz bu yıl bitince tekrar 9danmı devam oluyor sorumluluk sınavı ile 10 oluyormuyuz
samaj Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #14 emirziu dedi: Sinıf tekrarı oluyor mu? kanka peki şuan ben 9.sınıftayım 2. donemdeyiz bu yıl bitince tekrar 9danmı devam oluyor sorumluluk sınavı ile 10 oluyormuyuz Genişletmek için tıkla... 9 dan sınıf tekrarı oluyor Artı 0 Eksi
emirziu dedi: Sinıf tekrarı oluyor mu? kanka peki şuan ben 9.sınıftayım 2. donemdeyiz bu yıl bitince tekrar 9danmı devam oluyor sorumluluk sınavı ile 10 oluyormuyuz Genişletmek için tıkla... 9 dan sınıf tekrarı oluyor
emirziu Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #15 samaj dedi: 9 dan sınıf tekrarı oluyor Genişletmek için tıkla... Kanka sana ulaşabileceğim biyer varmı soru sormam lazımda Artı 0 Eksi
samaj dedi: 9 dan sınıf tekrarı oluyor Genişletmek için tıkla... Kanka sana ulaşabileceğim biyer varmı soru sormam lazımda
samaj Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #16 emirziu dedi: Kanka sana ulaşabileceğim biyer varmı soru sormam lazımda Genişletmek için tıkla... discord varmı samaj31 Artı 0 Eksi
emirziu dedi: Kanka sana ulaşabileceğim biyer varmı soru sormam lazımda Genişletmek için tıkla... discord varmı samaj31
emirziu Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #17 samaj dedi: discord varmı samaj31 Genişletmek için tıkla... Dc degilde instadan şuraya istek atsana emrhandoan ben yazarım sana Artı 0 Eksi
samaj dedi: discord varmı samaj31 Genişletmek için tıkla... Dc degilde instadan şuraya istek atsana emrhandoan ben yazarım sana