Mesleki lisede açık liseye geçince devamsızlıktan kalınır mı?

Squatch

Hectopat
Merhaba, 12. sınıfım ve meslek lisesinde okuyorum. Bu yıl staja başladım ve cidden çok zorlanıyorum. Zihinsel olarak çok yıpranıyorum. Açık liseye geçme şansım var ama hocam; "eğer açık liseye geçersen, meslek lisesinde olan kaydın devam eder ve devamsızlıktan kalırsın" dedi. Böyle bir şey var mı? Açık liseye geçersem devamsızlıktan kalma ihtimalim var mı? Var ise nasıl çözebilirim bu olayı?
Yardım lazım. Stajda geçirdiğim her saat mentalim daha da kötüleşiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum açık liseye geçince devamsızlıktan kalmazsın öyle bir şey yok. Açık liseye geçişleri şu an zorlaştırdılar zaten geçme imkanın olduğundan eminsen geçebilirsin.

Öğretmenin muhtemelen senin geçmeni istemediği için böyle bir şey yapmış. Açık liseye zaten öğrenci kaydını okuldan aldırıp gidiyorsun yani devamsızlık vs hepsi yok oluyor. Açık liseye geçtiğin zaman devamsızlık diye bir şey yok sadece sınava giriyorsun o kadar. Geçme şansının olduğuna düşünüyorsan geçebilirsin.

Açık liseye geçişleri şu an zorlaştırdılar zaten geçme imkanın olduğundan eminsen geçebilirsin.
Evet, özel durumum var.
Psikiyatriye gözükmek iyi olabilir aslında. İlaç tedavisi gerekli olabilir.
Eğer meslek lisesinde kalamya devam etseydim, bi ilaca başlamayı düşünüyodum Stajda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum o derece.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…