Mesleki teknik lisesine gidilir mi?

XRavenwx

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba LGS yuzdeligim 1.15 kesinlikle muhendis olmak istiyorum. Puanim yettigi ve okulu begendigim icin ASELSAN mesleki teknik ve Anadolu lisesi yazacagim. Okulla gorustum hocalarla, ogrencilerle falan. İcime sindi falan ama baskalari hep akademik acidan geri kalirsin diyor. Okulun bilgilendirmek icin yaptigi slaytta dyk kurslari ile falan akademik eksik kalmadigini, okulun universiteye de hazirladigi yaziyor. Gitmeyi cok istiyorum fakat meslege hazirlanmanin yaninda benim hedefim ayni zamanda universite. Daha once bu tarz okullara gidenler cevaplayabilir mi? Bu okuldan hem mesleki egitim alip hem de universiteye hazirlanabilir miyim? Okulun slaytini da alta birakiyorum.

Taban puani dusuk bir okul degil ama. Istedigim bolum gecen sene 1.82 ile almis. Bu sene 1.30 civari bekliyoruz dedi
Meslek liseleri akademik olarak iyi bir eğitim vermediği için ders çalışma alışkanlığı pek olmuyor. Kişinin kendine bağlı birazda bir arkadaşım meslek çıkışlı ilk senesinde elektrik mühendisliğini kazandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı