- Elektrik-elektronik bölümünden mezun olup bir üniversitede iyi bir bölüme geçebilir miyim? (yüksek puanlı ve elektrik-elektronik alanına yakın üniversite bölümlerinden bahsediyorum.)
- Staj zorunlu mu?
Bir de orada okumuş ya da okuyan biri varsa, Alanya mesleki ve teknik Anadolu lisesi nasıl bir okul?
Elektrik-elektronik bölümünden mezun olup bir üniversitede iyi bir bölüme geçebilir miyim? (yüksek puanlı ve elektrik-elektronik alanına yakın üniversite bölümlerinden bahsediyorum.)
Teoride mümkün çalışırsan ama pratikte çok çok zor. Anadolu lisesindekiler 11, 12'de ders görüp AYT'ye temel atarken sen alan dersleriyle ilgileneceksin ve staj yapacaksın. Biraz zorlanmana sebebiyet verebilir ama imkansız diyemem tabii ki.
Teoride mümkün çalışırsan ama pratikte çok çok zor. Anadolu lisesindekiler 11, 12'de ders görüp AYT'ye temel atarken sen alan dersleri ve staj yapacaksın. Biraz zorlanmana sebebiyet verebilir.
Bizim lisemizde ATP ve AMP ayrı bölümler olarak ayrılıyordu. Atp'ler sayısalda gördükleri için sanırım 3 ay yaz stajı yapıyorlardı. Fakat AMP'ler sadece bölüm dersleri ve sayısal almadıkları için kış stajına çıkıyorlardı.
- Elektrik-elektronik bölümünden mezun olup bir üniversitede iyi bir bölüme geçebilir miyim? (yüksek puanlı ve elektrik-elektronik alanına yakın üniversite bölümlerinden bahsediyorum.)
- Staj zorunlu mu?
Bir de orada okumuş ya da okuyan biri varsa, Alanya mesleki ve teknik Anadolu lisesi nasıl bir okul?