Bilgisayar Saati Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Dostlar selam, mesleki ve teknik Anadolu lisesinden mezunum elektrik ve elektronik. Şu anda mezun oldum. Ustalık ve kafalık belgesi alabilecek miyim?
Dostlar selam, mesleki ve teknik Anadolu lisesinden mezunum elektrik ve elektronik. Şu anda mezun oldum. Ustalık ve kafalık belgesi alabilecek miyim?
avatar290 Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 Benim bildiğim ustalık belgesi veriyor bir de dükkan açma belgen olacak.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Teknisyenlik belgesi ve dükkan açma belgesi alacaksın.
Bilgisayar Saati Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #4 Paveloyd dedi: Teknisyenlik belgesi ve dükkan açma belgesi alacaksın Genişletmek için tıkla... Teknisyenlik belgesini nereden görebilirim?
Paveloyd dedi: Teknisyenlik belgesi ve dükkan açma belgesi alacaksın Genişletmek için tıkla... Teknisyenlik belgesini nereden görebilirim?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #5 Bilgisayar Saati dedi: Teknisyenlik belgesini nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... Görünüyor mu bilmiyorum da okul bittikten birkaç hafta sonra bu belgeleri muhasebeden teslim alabiliyorsun.
Bilgisayar Saati dedi: Teknisyenlik belgesini nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... Görünüyor mu bilmiyorum da okul bittikten birkaç hafta sonra bu belgeleri muhasebeden teslim alabiliyorsun.