Meslekten lisesinden Anadolu lisesine geçiş nasıl yapılır?

rica ederim hocam şunu da söyleyeyim farklı türden okullara nakiller sadece 3 ay tatil ve 15 tatilde oluyor okul açıldıktan sonra 37.madde hatası verecektir. Temmuz ve ağustos ayında eğer çok istiyorsanız mutlaka değiştirin derim istemediğiniz bir okulda boşuna 1 döneminiz çöp olmasın.
Hocam bir yerde görmüştüm ekimden itibaren 11 sınıf anadoludan meslek lisesine geçiş oluyor demişti

rica ederim hocam şunu da söyleyeyim farklı türden okullara nakiller sadece 3 ay tatil ve 15 tatilde oluyor okul açıldıktan sonra 37.madde hatası verecektir. Temmuz ve ağustos ayında eğer çok istiyorsanız mutlaka değiştirin derim istemediğiniz bir okulda boşuna 1 döneminiz çöp olmasın.
Kasım Ara tatilinde olmaz mı hocam

Son düzenleme:
Hocam şu bilgileri de vereyim okul türleri arası nakiller yüksek ihtimalle Temmuz'un 3.haftası başlayıp ağustos ayı boyunca devam edecek bu süre boyunca nakiller haftalık olacak yani pazartesi başlayıp perşembe bitecek ve cuma günü sonuçlanacak, umarım nakiliniz tutar ama tutmazsa hemen 1 hafta sonra tekrar deneyebilirsiniz haberiniz olsun...

Hocam bu meslek lisesinden başka bir meslek lisesinde başka alana geçmeye çalışanlar için ya da 10.sınıfın 1.dönemi bitiminden sonra başka alana nakil istemişlerdir arkadaş Anadolu lisesine geçmek istiyor.

İnternette çok fazla yanlış haber var eğer aklınıza bir soru takılırsa;

Bu linkten 37.maddeye inerseniz okul türleri arası nakilleri en doğru şekilde öğrenebilirsiniz.(MEB'in kendi yönetmeliğidir)

Hocam merhaba bir sorum olacaktı 10. sınıfım Anadolu lisesinden meslek lisesine geçtim ama 2. dönem tekrar Anadolu lisesine geçmek istiyorum aklıma takılan şey bu dönem meslek lisesinde 55 civarı ortalama yaptım eğer Anadolu lisesine geçersem 2. dönem 45 ortalama yapsam yeterli mi yoksa ders farklılığından farklı bir ortalama mi getirmem gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı