Zoronoa Femtopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 C# form kısmında kullanıcının 2 tane sayı girmesini istiyorum ve butona basınca progressbar ile doluyor. Ekrana messagebox ile sonucu yazdırıyor. Ben bu programın kodunu yazdım. Şimdi anlatmak istediğim; Textboxlara herhangi bir şey yazmadan da butona basarsam progressbar doluyor ve program düzgün çalışıyor. Ben ise Textboxlar boş kalıp butona basılırsa, programın hata vermesini istiyorum. Kodları nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
C# form kısmında kullanıcının 2 tane sayı girmesini istiyorum ve butona basınca progressbar ile doluyor. Ekrana messagebox ile sonucu yazdırıyor. Ben bu programın kodunu yazdım. Şimdi anlatmak istediğim; Textboxlara herhangi bir şey yazmadan da butona basarsam progressbar doluyor ve program düzgün çalışıyor. Ben ise Textboxlar boş kalıp butona basılırsa, programın hata vermesini istiyorum. Kodları nelerdir?
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #2 Yazdığın kodu paylaşabilir misin?
Nexor Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Butonun en başına şu kodu yaz: C#:Panoya kopyala if(String.IsNullOrWhiteSpace(textBox1.Text)) { MessageBox.Show("Kutu içeriği boş olamaz."); return; }
Butonun en başına şu kodu yaz: C#:Panoya kopyala if(String.IsNullOrWhiteSpace(textBox1.Text)) { MessageBox.Show("Kutu içeriği boş olamaz."); return; }
Zoronoa Femtopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 Sorunu çözdüm.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.699 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 3 Haziran 2024 #6 Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Nexor dedi: Butonun en başına şu kodu yaz: C#:Panoya kopyala if(String.IsNullOrWhiteSpace(textBox1.Text)) { MessageBox.Show("Kutu içeriği boş olamaz."); return; } Genişletmek için tıkla... Doğru cevabı vermiş.
Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Nexor dedi: Butonun en başına şu kodu yaz: C#:Panoya kopyala if(String.IsNullOrWhiteSpace(textBox1.Text)) { MessageBox.Show("Kutu içeriği boş olamaz."); return; } Genişletmek için tıkla... Doğru cevabı vermiş.