Haberin hiçbir doğruluk payı yok. Bugün James Rodriguez Galatasaray'a geliyor diye de haber yapılıyor. Yanlış bilgi kaynaklı raporlamayı düşündüm ama bir kere onaylanmış konu
Messi'nin serbest kalma maddesi Haziran ayında geçerliliğini yitirmiş. Messi de bu süreyi uzatıp, serbest kalma maddesinden yararlanmak için FIFA'ya başvurmuş. Yani resmi olarak bir şey yok henüz. Umarım olur da City'de oynar.
Ben haberi buldum. Haberde " İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'nın haberine göre " diyor, bu yüzden haberin doğruluğu yok. Ama doğru da olabilir sonuçta Marca bu haberi veren gazete.
Daha yeni sözleşme imzalayacaktı diye biliyorum. Ayrılması büyük sürpriz olur. Bence zaten Barcelona'ya doydu kendisi. Kariyerinin son zamanlarında farklı tecrübeler yaşaması daha iyi olur.
Daha yeni sözleşme imzalayacaktı diye biliyorum. Ayrılması büyük sürpriz olur. Bence zaten Barcelona'ya doydu kendisi. Kariyerinin son zamanlarında farklı tecrübeler yaşaması daha iyi olur.
Zaten dediğim gibi yeni sözleşme imzalayacaktı diye biliyorum. Başlığı görünce bayağı bir şaşırdım ama net kaynak gösterilmediği için inanmama gerek kalmadı