Messi Barcelona'dan Ayrıldı

Dedikleriniz çok ütopik ramos psg ile anlaştı bile messi Fenerbahçe'ye zaten gelmez Mbappé dediğinde bu galiba.

Onun yerine Erling Haaland veya Harry Kane'in de gelme ihtimali var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aziz yıldırım taktiği yaparsak belki Türkiye'ye getiririz.
Messiye bayağı üzüldüm artık ispanyol takımları acımasız ve duygusuz olmuşlar ramos a yaptıklarını messiyede yapmışlar artık la liganın keyfi yok diyebiliriz.

Aynen öyle , bir devir bitti.

Aynen öyle, bir devir bitti.

Hocam o devir zaten 2018 de bitmişti el clásico'nun heyecanı kalmayınca ben la ligayı izlemeyi komple bıraktım Google'dan puan durumuna bile ayda yılda bir kere bakıyordum.

Barcelona'da futbolu bırakmasını istiyordum ama hayırlısı olsun. Ronaldo ile aynı takımda olacağını düşünenler bence fazla hayal kuruyor. Aralarında tatlı bir rekabet var ve bırakacaklarını da sanmıyorum.

Hocam o devir zaten 2018 de bitmişti el clásico'nun heyecanı kalmayınca ben la ligayı izlemeyi komple bıraktım Google'dan puan durumuna bile ayda yılda bir kere bakıyordum.
Ben Premier League , Süper lig izliyordum diğer ligler heyecanlı değildi hala değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…