Sergio Ramos Galatasaray'a, Messi'de Fenerbahçe'ye gelirse, spor kanalları El Classico yerine Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yayınlar. Ronaldinho ve Eto zaten assistan teknik direktörler. Mbappé de Fenerbahçe'nin listesinde bu arada.
Aziz yıldırım taktiği yaparsak belki Türkiye'ye getiririz.
Messiye bayağı üzüldüm artık ispanyol takımları acımasız ve duygusuz olmuşlar ramos a yaptıklarını messiyede yapmışlar artık la liganın keyfi yok diyebiliriz.
Aziz yıldırım taktiği yaparsak belki Türkiye'ye getiririz.
Messiye bayağı üzüldüm artık ispanyol takımları acımasız ve duygusuz olmuşlar ramos a yaptıklarını messiyede yapmışlar artık la liganın keyfi yok diyebiliriz.
Hocam o devir zaten 2018 de bitmişti el clásico'nun heyecanı kalmayınca ben la ligayı izlemeyi komple bıraktım Google'dan puan durumuna bile ayda yılda bir kere bakıyordum.
Barcelona'da futbolu bırakmasını istiyordum ama hayırlısı olsun. Ronaldo ile aynı takımda olacağını düşünenler bence fazla hayal kuruyor. Aralarında tatlı bir rekabet var ve bırakacaklarını da sanmıyorum.
Hocam o devir zaten 2018 de bitmişti el clásico'nun heyecanı kalmayınca ben la ligayı izlemeyi komple bıraktım Google'dan puan durumuna bile ayda yılda bir kere bakıyordum.