Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

Tamam futboldan bir haber olduğunu belli ettin. Messixorada her maç gol katkısı veriyor. Konuşma tarzından da yaşın belli oluyor. Seni görmezden gelmemek için sebep yok.

Oscar zamanını görmeden konuşmuşsun Çin zamanında çoğu oyuncuya teklif gelmişti hatırlıyorsan ama onlar reddetti arapları tercih etmelerinin nedeni Ronaldo.

Oscar zamanını görmeden konuşmuşsun Çin zamanında çoğu oyuncuya teklif gelmişti hatırlıyorsan ama onlar reddetti arapları tercih etmelerinin nedeni Ronaldo.

Ronaldo bir teşvik dostum, yani Ronaldo gittu belki bana o kadar tepki göstermezler diyerek para için gittiler. Ronaldo'nun rolü büyük ama asıl olay para. Gidenlerin genelı yaşlü ve Avrupa'dan teklif almıyor. Sence 20 30 milyon verseler gider miydiler? Objektif olarak cevap ver.

Merih Demiral diyorum Ronaldo etkisi Kante ve Neymar'da bile etki gösterdi. Ama pessi gitti diye sadece Rossi gitti.

@Melih0192 Dostum ancak şunu fark ettim. Arkadaş saygısını bozmadan Ronaldo diyor. Sen neden Pessi diyorsun? Yaptığın çok yanlış. Lütfen biraz daha saygılı ol.

Merih demiral diyorum Ronaldo etkisi kante ve Neymar'da bile etki gösterdi. Ama pessi gitti diye sadece ROS'si gitti.

Saygı nedir dostum? Saygı öğren önce. Yaş 20 ama saygı yok hala pessi diyor. Ben savunuyorum olabildiğince saygıyla sen ancak istatistik vermeden sallıyorsun. @Henss ve @444824 bunun farkında senin 20 yaşında bunu bilmemen tuhaf.

@Melih0192 Dostum ancak şunu fark ettim. Arkadaş saygısını bozmadan Ronaldo diyor. Sen neden Pessi diyorsun? Yaptığın çok yanlış. Lütfen biraz daha saygılı ol.

Hocam Messi diyemiyorum fanları yüzünden derken utanıyorum bu kadar rezil bir fandomun taptığı adama Messi demeye.

Konuyu değiştirme rossinin gittiği ligle Ronaldo'nun oyuncu getirdiği ligi tartışıyorduk.

Hocam Messi diyemiyorum fanları yüzünden derken utanıyorum bu kadar rezil bir fandomun taptığı adama Messi demeye.
Dostum tartıştığın adam bu tarz fanlardan değil ve saygısını bozmuyor. Ronaldocularda da bu tarz kişiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…