Galiba Messi'yi hayatınızda hiç izlemediniz dribling konusunda belki gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. Frikik konusunda ise Ronaldo frikiklerini sert vururken Messi genelde falso vererek kullanmayı tercih ediyor. Bu yüzden Frikik konusunda karşılaştırma yapmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum.
Galiba Messi'yi hayatınızda hiç izlemediniz dribling konusunda belki gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. Frikik konusunda ise Ronaldo frikiklerini sert vururken Messi genelde falso vererek kullanmayı tercih ediyor. Frikik konusunda karşılaştırma yapmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum.
Neden böyle kavga etmeye yer arar gibi cevaplar veriyorsun anlamadım. Ben Ronaldo'nun çalışma azmi, hırsı ve disiplininden dolayı örnek almaktan bahsettim. Onu idol veya rol model olarak gördüğüm yok. Messi'ye sempati duymamamız çok zıddına gitti herhalde.
Messi diyenler sadece 1-2 maç izleyerek futbolu yanlış anlayanlardır, bu futbolun G.O.A.T. oyuncusu Ronaldodur, en önemli özeliklerinden birisi önemli maçlarda çıkar şovunu yapar, bu onu GOAT yapan şeylerin başında gelir.
Sadece fikirleriniz biraz yanlış Messi dribling konusunda gelmiş geçmiş en iyilerinden biriyken Ronaldo sadece gençlik dönemlerinde bu konuda iyiydi. Zaten ben frikik konusunda karşılaştırma yapmayı doğru bulmuyorum çünkü stilleri farklı.
Futbolda güç kadar akılda önemlidir şühesiz Messi futbol zekası bakımından en zeki futbolcu şutları pasları ve freekickleri bakımından da bence Ronaldo'dan iyi bir oyuncu ki zaten bizim bunu konuşmamıza gerek yok neredeyse bütün büyük teknik adamlar Messi'nin ne kadar iyi ve özel bir futbolcu olduğunu söylüyor şüphesiz Messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu.
Galiba Messi'yi hayatınızda hiç izlemediniz dribling konusunda belki gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. Frikik konusunda ise Ronaldo frikiklerini sert vururken Messi genelde falso vererek kullanmayı tercih ediyor. Bu yüzden Frikik konusunda karşılaştırma yapmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum.