bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 1 Ekim 2022 #21 mesi.
3 367798 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 232 1 Ekim 2022 #22 455146 dedi: Arda güler tabii ki. Genişletmek için tıkla... Bende Ozan Tufan.
Ahpketsnbteine Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Sürekli evde Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #23 Futbol bazından bakacaksak Messi ama Ronaldo'nun kişiliği daha gelişmiş gibi geliyor bana. Ayrıca sıkmadı mı artık bu soru?
Futbol bazından bakacaksak Messi ama Ronaldo'nun kişiliği daha gelişmiş gibi geliyor bana. Ayrıca sıkmadı mı artık bu soru?
QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 1 Ekim 2022 #24 Ya tabi ikisinin de farklı iyi yönleri var ama fikirlerimi belirtmek gerekirse... Sürprizbozan: Fikirlerim; Yeminle Messi'yi korurum. Messi'ye sataşanı çeker vururum. Hiç şakam yok sözümde de dururum. Bize görünmeyen sevdalı derler.
Ya tabi ikisinin de farklı iyi yönleri var ama fikirlerimi belirtmek gerekirse... Sürprizbozan: Fikirlerim; Yeminle Messi'yi korurum. Messi'ye sataşanı çeker vururum. Hiç şakam yok sözümde de dururum. Bize görünmeyen sevdalı derler.
5 580790 Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 420 1 Ekim 2022 #25 Ahpketsnbteine dedi: Futbol bazından bakacaksak Messi ama Ronaldo'nun kişiliği daha gelişmiş gibi geliyor bana. Ayrıca sıkmadı mı artık bu soru? Genişletmek için tıkla... Sıkmadı.
Ahpketsnbteine dedi: Futbol bazından bakacaksak Messi ama Ronaldo'nun kişiliği daha gelişmiş gibi geliyor bana. Ayrıca sıkmadı mı artık bu soru? Genişletmek için tıkla... Sıkmadı.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 1 Ekim 2022 #26 TimoLoX dedi: Messi kat be kat daha iyi. Futboldan anlayanlar zaten messi diyecektir. Genişletmek için tıkla... Şu yorumu yapan birinin futboldan anlama ihtimali yok. Messi saf yetenek ama ronaldoya sabri sarıoğlu muamelesi yapan adam gitsin kumda oynasın.
TimoLoX dedi: Messi kat be kat daha iyi. Futboldan anlayanlar zaten messi diyecektir. Genişletmek için tıkla... Şu yorumu yapan birinin futboldan anlama ihtimali yok. Messi saf yetenek ama ronaldoya sabri sarıoğlu muamelesi yapan adam gitsin kumda oynasın.
5 580790 Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 420 1 Ekim 2022 #28 Shinya Kogami dedi: Şu yorumu yapan birinin futboldan anlama ihtimali yok. Messi saf yetenek ama ronaldoya sabri sarıoğlu muamelesi yapan adam gitsin kumda oynasın. Genişletmek için tıkla... Adam ronaldoyu küçümsememişki sadece Messinin daha iyi olduğunu söylemiş.
Shinya Kogami dedi: Şu yorumu yapan birinin futboldan anlama ihtimali yok. Messi saf yetenek ama ronaldoya sabri sarıoğlu muamelesi yapan adam gitsin kumda oynasın. Genişletmek için tıkla... Adam ronaldoyu küçümsememişki sadece Messinin daha iyi olduğunu söylemiş.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.816 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2022 #29 Shinya Kogami dedi: Şu yorumu yapan birinin futboldan anlama ihtimali yok. Messi saf yetenek ama ronaldoya sabri sarıoğlu muamelesi yapan adam gitsin kumda oynasın. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum kendisinin futboldan anlamadığı bariz Ronaldo ya kötü diyen zaten 2 yıldır futbol izliyordur.
Shinya Kogami dedi: Şu yorumu yapan birinin futboldan anlama ihtimali yok. Messi saf yetenek ama ronaldoya sabri sarıoğlu muamelesi yapan adam gitsin kumda oynasın. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum kendisinin futboldan anlamadığı bariz Ronaldo ya kötü diyen zaten 2 yıldır futbol izliyordur.
Bombacı_Mülayim Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #30 Cristiano Messi (!)