A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 17 Kasım 2022 #21 ManchesterCity dedi: Evet var? messi 14 yaşındayken bile yaşıtlarıyla dağlar kadar fark vardı. Genişletmek için tıkla... Dünya da bir tek Messi de var hatta. Messi hiç çalışmıyor genleri sağolsun.
ManchesterCity dedi: Evet var? messi 14 yaşındayken bile yaşıtlarıyla dağlar kadar fark vardı. Genişletmek için tıkla... Dünya da bir tek Messi de var hatta. Messi hiç çalışmıyor genleri sağolsun.
2 231782 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 2.036 Çözümler 4 17 Kasım 2022 #22 Messi, Arjantin. Futbolun Kral'a bir dünya kupası borcu var.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 17 Kasım 2022 #24 AnotherJourney dedi: Messi bireysel konularda daha iyi. Ronaldocuların tek kozu şampiyonlar ligi fakat şampiyonlar ligi kupası bir takım ödülü. Genişletmek için tıkla... Futbolda bir takım oyunu tek başına kazanılmıyor.
AnotherJourney dedi: Messi bireysel konularda daha iyi. Ronaldocuların tek kozu şampiyonlar ligi fakat şampiyonlar ligi kupası bir takım ödülü. Genişletmek için tıkla... Futbolda bir takım oyunu tek başına kazanılmıyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 17 Kasım 2022 #25 tH3as dedi: Futbolda bir takım oyunu tek başına kazanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Takımları karşılaştırmıyoruz oyuncuları karşılaştırıyoruz.
tH3as dedi: Futbolda bir takım oyunu tek başına kazanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Takımları karşılaştırmıyoruz oyuncuları karşılaştırıyoruz.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.093 17 Kasım 2022 #26 AnotherJourney dedi: Dünya da bir tek Messi de var hatta. Messi hiç çalışmıyor genleri sağolsun. Genişletmek için tıkla... Messi'deki yetenek dünya üzerinde bir tek onda var. neyse futbolda yetenek yok dediğin anda senle tartışmayı kesmeliydim çünkü futboldan anladığın yok.
AnotherJourney dedi: Dünya da bir tek Messi de var hatta. Messi hiç çalışmıyor genleri sağolsun. Genişletmek için tıkla... Messi'deki yetenek dünya üzerinde bir tek onda var. neyse futbolda yetenek yok dediğin anda senle tartışmayı kesmeliydim çünkü futboldan anladığın yok.
Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #27 İsteğim Portekiz ancak objektif olarak Brezilya. Ve ronaldo.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 17 Kasım 2022 #28 Bana göre ronaldo Daha yardımsever Messi'ye göre ve bence daha samimi.
Luxorz Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 112 17 Kasım 2022 #29 Messi ve Arjantin. Fakat içimden bir his Brezilya'nın kazanacağını söylüyor.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 17 Kasım 2022 #30 Luxorz dedi: Messi ve Arjantin. Fakat içimden bir his Brezilya'nın kazanacağını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben açıkçası Belçikanın kazanacağını düşünüyorum.
Luxorz dedi: Messi ve Arjantin. Fakat içimden bir his Brezilya'nın kazanacağını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben açıkçası Belçikanın kazanacağını düşünüyorum.