Messi mi Ronaldo mu?

Neyse arkadaşlar çok söze gerek yok. Messi>Bütün futbolcular diyorum. Saygılar.

Messi'nin daha iyi olduğunu biliyorsun ama ronaldo daha cazip geliyor uzun boylu olduğu için.

Sıradan bir forvet çünkü.
@ronaldokinq @461988 @ronaldosüüü @Cristiano Ronaldo

Ya hocam bide şu var. Ronaldoya 150 penaltı diyorlar da Messi de 100 bilmem Kaç penaltı golü atmış.

Sıradan bir forvet çünkü.
Ronaldoya zaten anca takımı defalarca Ronaldonun ayağının altında kalmış biri bunu derdi. Ronaldoya sıradan forvet diyen adam griezzmana ne diyor acaba.

Ya hocam bir de şu var. Ronaldoya 150 penaltı diyorlar da messi de 100 bilmem kaç penaltı golü atmış.

Toxicleyenler olmasa tartışma güzelce devam edecekte, futbol tarihinin gördüğü en iyi iki oyuncunun istatistikleriyle oyuncularla dalga geçiyorlar işte.

İkisi de iyi topcu karşılaştırmak bize düşmez ama samimiyet olarak ronaldo tercihim.

Messi'nin daha iyi olduğunu biliyorsun ama ronaldo daha cazip geliyor uzun boylu olduğu için.

Her iyi olana tapmak zorunda mıyız? Bu nasıl bir kafa. Çocukluktan idolüm demişim sana boyla posla alakası yok. Ben Ronaldoyu seviyorum Messi'nin de iyi olduğunu söylemişim yani her kesime ve futbolcuya saygım var sen istersen Emre Belezoğlu fanı ol umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…