heyishgb Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Messor türü karınca siparişi verdim geldi abdomone doğru kıvrıldi 2 kere falan neden olur işçisi yok?
Messor türü karınca siparişi verdim geldi abdomone doğru kıvrıldi 2 kere falan neden olur işçisi yok?
Enzo St. John Hectopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.095 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 heyishgb dedi: Messor türü karınca siparişi verdim geldi abdomone doğru kıvrıldi 2 kere falan neden olur işçisi yok? Genişletmek için tıkla... Abdomene doğru kıvrılma hareketi genellikle yumurtlarken olur veya kendini temizlerken olur.
heyishgb dedi: Messor türü karınca siparişi verdim geldi abdomone doğru kıvrıldi 2 kere falan neden olur işçisi yok? Genişletmek için tıkla... Abdomene doğru kıvrılma hareketi genellikle yumurtlarken olur veya kendini temizlerken olur.