Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 16 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda gündem olan mesut can Eray'ın Instagram'da gezerken postu önüme çıktı, dediğine göre linçleyenlerin prim için yaptığını kanıtlamak için böyle bir yalan uydurmuş. Herkes inandı helal olsun vallahi şaşırdım doğrusu. Instagram www.instagram.com Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda gündem olan mesut can Eray'ın Instagram'da gezerken postu önüme çıktı, dediğine göre linçleyenlerin prim için yaptığını kanıtlamak için böyle bir yalan uydurmuş. Herkes inandı helal olsun vallahi şaşırdım doğrusu. Instagram www.instagram.com
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 16 Eylül 2022 #2 Çıkıp da kamera karşısına "Deport edildim" dersen haberini yaparlar tabii, sonuçta kendi ağızınla söylüyorsun primle ne alakası var?
Çıkıp da kamera karşısına "Deport edildim" dersen haberini yaparlar tabii, sonuçta kendi ağızınla söylüyorsun primle ne alakası var?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 16 Eylül 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: sonuçta kendi ağızınla söylüyorsun primle ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Kendim prim yaptım demiyor çünkü. Bunu demeseydi adı duyulmazdi. Altından böyle bir şey çıkacağı belliydi.
F 16 Fighting Falcon dedi: sonuçta kendi ağızınla söylüyorsun primle ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Kendim prim yaptım demiyor çünkü. Bunu demeseydi adı duyulmazdi. Altından böyle bir şey çıkacağı belliydi.