MESUT CEVIK-FORCE alınır mı?

joeblackdf

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Hazır sistem almayı düşünüyorum, linkteki sistemde işlemci ve kasayı yükseltmek istiyorum fiyatı 24200 oluyor. Başka neleri yükseltmek lazım sizce almak mantıklı mı alınır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim ve bilgili arkadaşlardan Gigabyte ekran kartları nasıl ısınma konusunda bilgi almak istiyorum.
Sistem linki: MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
İşlemci: Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
Kasa: VENTO VG20A Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU

Kuzenimde aynı sistemin i5 12400F'li versiyonu var FiveM oynarken 70 dereceyide geçmiyordu.

Bu fiyatlara daha iyi sistem bulabilirsiniz konunun hakimi değilim o yüzden bir şey önermek istemiyorum bilen kişileri etiketleyin yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…