Mesut Özil sakatlandı!

Sen Sergen misin ? (!)
Sezonu kapattı.
Bence de.

Herhalde en çok sevdiğin kelime "boş" sakatlanmayacak güçlü bir oyuncu olacak, eğer performans vermek istiyorsa, takımdan farklı 2 saat daha çalışacak Beşiktaş Aboubakar sakat diye aldı, Hemde bedava adam ne sakatlanması maç kaçırmıyor bile! Bu mesut özil buraya Falcao gibi para yemeye gelmiş!

Sen her şeye ve herkese "boş" deme hadsizliğinden vazgeç önce, sonra üsluptan bahsedersin.
Her şeye boş dediğimi hatırlamıyorum. Sadece konunun ve konu altına gelecek yorumların boş olduğunu söyledim.

Hâlâ üslubunuzu düzeltmiyorsunuz. Önce hayatıma boş dediniz, sonra gelmiş hadsiz diyorsunuz.
Max. futbol fanatiği zekası. Ne beklenebilir ki...

Mesut Özil'e kızıp Aboubakar balonunu örnek göstermen ayrı bir ironi tabi.

Zaten sahaya isim kontenjanından çıkıyordu, şu an takım Mesut yokken çok daha etkili oynuyor. Önümüzdeki sezon gerçek Mesut'u izleriz diye düşünüyorum, şimdiye kadar ne fizik ne de mental olarak oynamaya hazır bir görüntü vermedi.

Beşiktaş aboubakar sakat diye aldı, hemde bedava adam ne sakatlanması maç kaçırmıyor bile!

Dinlenmiş bir Aboubakar Suarez kadar tehlikelidir ama dinlenmemiş bir aboubakar karınca gibidir.

Konuyla ilgisi yok ama Aboubakar dinlendirilmezse iş yapamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…