huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Ben anlamadım Türkiye'de var mı? Varsa nasıl kullanılır?
Çözüm maraushi 22 Nisan 2024 huserc dedi: Ben anlamadım Türkiye'de var mı? Varsa nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Yurtdışındaki bazı beta kullanıcılarına sunuldu şu anlık.
huserc dedi: Ben anlamadım Türkiye'de var mı? Varsa nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Yurtdışındaki bazı beta kullanıcılarına sunuldu şu anlık.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.773 Makaleler 19 Çözümler 28 22 Nisan 2024 #2 huserc dedi: Ben anlamadım Türkiye'de var mı? Varsa nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Yurtdışındaki bazı beta kullanıcılarına sunuldu şu anlık. Artı 0 Eksi Çözüm
huserc dedi: Ben anlamadım Türkiye'de var mı? Varsa nasıl kullanılır? Genişletmek için tıkla... Yurtdışındaki bazı beta kullanıcılarına sunuldu şu anlık.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Nisan 2024 #3 Merhaba! Şu an bulunmamakta. Sadece yurtdışında. Artı 0 Eksi
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 Ne zaman Türkiye'ye gelecek acaba. Hemen her yerde var bizde niye yok. Avrupa gibi katı bir yapay zeka yönetmeliğimiz de yok. Facebook'un en çok kullanıldığı ülkelerden biriyiz ama bize ai vermiyorlar Artı 0 Eksi
Ne zaman Türkiye'ye gelecek acaba. Hemen her yerde var bizde niye yok. Avrupa gibi katı bir yapay zeka yönetmeliğimiz de yok. Facebook'un en çok kullanıldığı ülkelerden biriyiz ama bize ai vermiyorlar