A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #1 Uygulamaların ayrıntılarına hemen hemen hepsi Google Play Store üzerinden yüklendi diyor. Ama ınstagramınkine bakınca Play Store'den yüklediğimi hatırlıyorum ama meta App installer diyor bu nedir?
Uygulamaların ayrıntılarına hemen hemen hepsi Google Play Store üzerinden yüklendi diyor. Ama ınstagramınkine bakınca Play Store'den yüklediğimi hatırlıyorum ama meta App installer diyor bu nedir?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 22 Mart 2024 #2 Telefonlarla önyüklü gelen yasal spyware uygulamasıdır. Meta'nın uygulamalarının otomatik olarak kurulup güncellenmesini sağlıyor.
Telefonlarla önyüklü gelen yasal spyware uygulamasıdır. Meta'nın uygulamalarının otomatik olarak kurulup güncellenmesini sağlıyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 22 Mart 2024 #3 Normalde Facebook servisleri bu kısaca.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #4 LazJedi dedi: Telefonlarla önyüklü gelen yasal spyware uygulamasıdır. Meta'nın uygulamalarının otomatik olarak kurulup güncellenmesini sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Normalde Facebook servisleri bu kısaca. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntılı bir şey değil değil mi? Ben bir an sahte falan inmiş sandım.
LazJedi dedi: Telefonlarla önyüklü gelen yasal spyware uygulamasıdır. Meta'nın uygulamalarının otomatik olarak kurulup güncellenmesini sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Normalde Facebook servisleri bu kısaca. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntılı bir şey değil değil mi? Ben bir an sahte falan inmiş sandım.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 23 Mart 2024 #5 Alperen_51 dedi: Yani sıkıntılı bir şey değil değil mi? Ben bir an sahte falan inmiş sandım. Genişletmek için tıkla... Sahte değil sorun yok. Sadece kaldırılamıyor tek sıkıntı o.
Alperen_51 dedi: Yani sıkıntılı bir şey değil değil mi? Ben bir an sahte falan inmiş sandım. Genişletmek için tıkla... Sahte değil sorun yok. Sadece kaldırılamıyor tek sıkıntı o.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #6 LazJedi dedi: Sahte değil sorun yok. Sadece kaldırılamıyor tek sıkıntı o. Genişletmek için tıkla... Yo ben Instagram'ı geçenlerde sil yükle yapmıştım.
LazJedi dedi: Sahte değil sorun yok. Sadece kaldırılamıyor tek sıkıntı o. Genişletmek için tıkla... Yo ben Instagram'ı geçenlerde sil yükle yapmıştım.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #7 Alperen_51 dedi: Yo ben Instagram'ı geçenlerde sil yükle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Instagram değil, meta app installerden bahsediyor arkadaş.
Alperen_51 dedi: Yo ben Instagram'ı geçenlerde sil yükle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Instagram değil, meta app installerden bahsediyor arkadaş.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #8 Pwieh dedi: Instagram değil, meta App installerden bahsediyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ha anladım meta App installer silinemiyor.
Pwieh dedi: Instagram değil, meta App installerden bahsediyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Ha anladım meta App installer silinemiyor.